Skip to main content
  • 26.04.2022.

Apokalypsa – najveći techno festival u Češkoj i Slovačkoj stiže u Hrvatsku na ljeto

Festival Apokalypsa dolazi 1. srpnja na plažu Zrće na dvije pozornice i uz party brod

Piše: 


Slovi kao najveći elektronički indoor festival u Češkoj i Slovačkoj od 1999.g. a na Zrću će se održati u klubu Kalypso (66. najpopularniji klub na svijetu). Ikona, legenda, američki DJ, Dj Rush sastavni je dio Apokalypse, a nastupit će na glavnoj pozornici. Slijedi engleski matador i groove-maker, legendarna ličnost svjetske techno glazbe – Ben Sims.

Angy Kore & Gabriel Padrevita imaju svoj show baziran na talijanskom technu inspiriranom 90-ima i sadašnjošću. Ne propustite trenutno jednu od najbrže rastućih zvijezda na svjetskoj pozornici, Ukrajinku Xeniu i također Candy Cox, prvu hard tech damu i poznatu brazilsku ljepoticu koja je doslovno postala fenomen. Tu je i austrijska ikona sa bijesnim tempom, s vrlo originalnom produkcijom – Mario Ranieri. Ova imena upotpunit će i broj jedan na techno sceni Lucca, u posebnom setu s najboljim češkim techno producentom Broken Robot. Posljednje, ali ne manje važno ime, Misa Salacova, koja je rezident Apokalypse više od 18 godina.

Beach stage Tattva, dio Kalypso Cluba, nudi restoran, privatnu plažu i chill-out zonu. Ugostit će imena poput Dominika Gehringera LIVE, koji ima 20 godina i blista na tech house sceni. Vaš vodič kroz klubove Ibize, DJ Nuff i bajkoviti dvojac Deep Deer.

Apokalypsa Boat – Brodska avantura, za 260 odabranih i specijalne DJ setove

Za prave ljubitelje organizatori su pripremili privatni brod uz poseban house set DJ Rusha. No, to nije sve – u svom house & disco alter egu nastupit će i engleski techno matador Ben Sims, pod pseudonimom Ron Bacardi. Program će uz dvoje techno entuzijasta, upotpuniti i dvije češke ljepotice koje su obje počele DJ-irati uz house prije više od 20 godina – Lucca i Misa Salacova.


 

Ako vas zanima više informacija poput smještaja, svih činjenica o plaži Zrće, prijevoza i cjelokupnog koncepta Apokalypse Zrće, posjetite web stranicu na kojoj možete kupiti i ulaznice po cijeni od 24,90 EUR (Open air main stage i Sunset stage Tattva) ili možete postati jedan od 260 odabranih koji uživaju u party brodu Apocalypse po cijeni od 29,90 EUR.

Dođite na Pag 1. srpnja od 16h i uživajte u moru, suncu, zabavi i Apokalypsi, na kojoj se pleše više od 20 godina!

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju