Skip to main content
  • 8.03.2012.

Armin Van Buuren se pridružuje Papaya Day & Night festivalu

Jubilarna deseta sezona novaljske Papaye je pred nama. Klub na otvorenom ovog ljeta posjetiteljima iz cijelog svijeta priprema brojna iznenađenja, a jedno je upravo otkriveno. 19. srpnja u sklopu Papaya Day & Night Festivala treću godinu zaredom u Papayu dolazi Armin Van Buuren.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


«PAPAYA ovog ljeta slavi jubilarnih 10 godina. Iznimna mi je čast i zadovoljstvo biti dio tog velikog slavlja. Pozivam sve ljubitelje dobre glazbe na druženje u omiljenu ljetnu destinaciju Papayu.» – izjavio je Armin Van Buuren.

Papaya Day&Night Festival se održava od 17. – 20. srpnja, a u četiri festivalska dana u klubu će nastupiti i engleski superstar DJ Eddie Halliwell, Nizozemac Marco V, Nicky Romero i brojni drugi.
{youtube}ci5QNRAIpms{/youtube}

Za sve fanove, klub Papaya ovo petka od 12.00 sati u prodaju pušta ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 250 kuna, a mogu se kupiti u sustavu eventima www.eventim.hr i na web adresi www.papayashop.hr .

U godini slavlja Papaya već ovog vikenda gostuje na predstavljanju, na jednom od najvećih svjetskih gospodarskih tržišta – Velikoj Britaniji, kada će u londonskoj O2 areni predstaviti ovoljetni program, ali i destinaciju grad Novalju, otok Pag i Hrvatsku kao najbolje odredište Mediterana 2012. godine.
 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2