Skip to main content
  • chemical brothers
  • 8.03.2012.

Chemical Brothers ponovno na filmu

Producirati soundtrack filma „Hanna“ redatelja Joe Wrighta očito je bila dovoljno inspirativna ideja, jer Chemicalsi ponovno rade glazbu za veliko platno.

Piše: 

Naslovna foto

chemical brothers

Nakon prošlogodišnjeg soundtrack albuma za film "Hanna" The Chemical Brothers nastavljaju raditi na filmskoj glazbi, ovaj put riječ je o filmu "Now You See Me" redatelja Louis Leterriera ( Transporter, Cash of the Titans ).
{soundcloud}https://soundcloud.com/hannamovie/container-park{/soundcloud}

U filmu glume Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Isla Fisher, Melanie Laurent, Woody Harrelson, Dave Franco i dr., a radnja je usmjerena na potragu FBI-ja za iluzionističkim timom koji je tijekom svoje predstave opljačkao banku i nagradio svoju publiku ukradenim novcem.

Ovo ujedno nije jedini potez koji „braća" rade vezano za filmsku industriju, da podsjetimo od 3. veljače počeo se prikazivati i njihov vlastiti film "Don't Think" koji predstavlja sve ono što čine njihovi nezaboravni live nastupi, a u formatu DVD-a, Blu-Raya te CD-a stiže 26. ožujka.

{youtube}21UItm9UCr0{/youtube}

Now You See Me“ nećemo uskoro gledati u našim kinima, jer se trenutno snima u New Orleansu i premijera se očekuje tek u ožujku 2013.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk