Skip to main content
  • 19.12.2023.

Artbat, Deborah De Luca i Hot Since 82 predvode prvi dan Sea Stara 2024.

Umaški Sea Star predstavio je prve izvođače za moćan start svog narednog, šestog po redu izdanja i savršeno lansiranje festivalske sezone!

Piše: 

Naslovna foto

Sea Star photo team

Sea Star se vraća u umašku lagunu Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. Program glavne pozornice, Tesla Main Stagea, prvog dana festivala predvodi najtraženiji svjetski elektronski dvojac ARTBAT, vodeći umjetnici nove generacije Iniko, slavni britanski producent i DJ Hot Since 82, techno zvijezda Deborah De Luca te regionalni heroji…

Najtraženiji svjetski elektronski dvojac Artbat prve su globalne zvijezde koje će sljedeće godine zablistati u umaškoj laguni Stella Maris! Njihov je uspon obilježen strelovito brzom tranzicijom od debitantskog izdanja do nastupa u Destino klubu na Ibizi u samo godinu dana. Javnost su impresionirali s „Mandrake“, a evolucija je zvuka uslijedila i s „Uplift“ te „Tabu“. Čarobnjaci za DJ pultom ističu se svojim moćnim i melodičnim house i techno stilom, a krase ih i razne titule, od kojih se posebno ističe Breakthrough Artist of The Year koju im je 2019. godine dodijelio žiri Ibiza DJ Awardsa. Prije dvije godine imali su čast zatvoriti EXIT festival, koju su prije njih imali velikani poput Carl Coxa i Solomuna.

Britanski DJ i producent Hot Since 82 već godinama glasi za jednog od najtraženijih producenata na našim prostorima, s rasprodanim nastupima širom svijeta. Glazbom se počeo baviti kada je imao samo 17 godina, a uz publiku su ga vrlo rano prepoznali i popularni mediji kao što su BBC Radio 1 i Mixmag. Svoj je debitantski LP „Little Black Book“ objavio 2013. godine, a proslavili su ga i remiksi koje je snimio za Rudimental, Shadow Child i Green Velvet. Njegove su ga fantastične vještine miksanja odvele na pozornice brojnih svjetskih festivala, a rezidencija na Ibizi i nastupi na Coachelli samo su neke od njih. Hot Since 82 2024. godine svojim će jedinstvenim glazbenim stilom začarati publiku Sea Star Festivala.

Na glavnom stageu Sea Stara će zasjati i omiljena talijanska DJ-ica Deborah De Luca. Techno umjetnica iz okolice Napulja poznata je po svojoj elektrizirajućoj energiji i setovima koji u zanimljivoj fuziji spajaju popularne hitove i tvrde techno beatove. Strastvena DJ-ica redovito nastupa na pozornicama diljem svijeta, no njezini su setovi uvijek svježi i inovativni. Raskošni su zvučni pejzaži ono što je izdvaja iz mase, a senzacionalnim nastupom na Sea Staru priuštit će publici jedan od najboljih partyja života.

Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party.

Festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura, s popustom od 40% u odnosu na finalni iznos, mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin