Skip to main content
  • 19.12.2023.

Evolucija Zvuka ima novi EP “Believe”

Bosanskohercegovački elektro duo nedavno je bio nominiran i za nagradu Ambasador.

Piše: 

Evolucija Zvuka je izdala svoj treći EP “Belive” na hrvatskoj etiketi “Aceton“. Novi EP se sastoji od tri pjesme “Believe“, “Come To me” i “Full Moon Techno“. Predstavljajući novi EP iz Evolucije Zvuka su nam otkrili: “Ono što krasi ovaj EP jest da su trake stilski drugačije i da se za naš electro-art izričaj treba pomučiti da nas žanrovski ukalupe.”

Pjesma “Believe” i “Come To Me” mogu se svrstati u cold wave/synth žanrove. “Believe” dolazi s više synth pop zvukom te je namijenjena za mainstage i širu publiku, dok “Come To Me” ima snažniji beat i minimal drive. “Full Moon Techno” donosi do izražaja synth Arturia MiniFeak, a nadopunjuje je dobar ritam i vibe sa zvukovima u kojim se čuju elementni raznih elektroničkih podžanrova poput acida, melodica, techna, trancea i druih.

Za sami kraj iz bosanskohercegovačkog dua su nam poručili kako im je iznimno drago za nedavnu nominaciju za nagradu Ambasador te dodali: “Nakon ovogodišnje nominacije za Nagradu Ambasador, potrudit ćemo se za sljedeću godinu da dobijemo još više nominacija. Sljedeće godine nas čeka jubilej – 10 godina kao Evolucija Zvuka.”

EP “Believe” je dostupan na svim streaming platformama.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2