Skip to main content
  • 18.03.2014.

Barrakud snažniji no ikad

Otoku Pagu se u kolovozu sprema najveće do sada izdanje Barrakud festivala čiji line up čini opasno društvo velikih imena elektronske scene, a predvode ih Paul Kalkbrenner, Sven Väth i klupski brend Circoloco.

Piše: 


Kroz 8 dana i 7 noći će dobro znanu plažu Zrće svojom energijom preuzeti relevantna imena svjetske elektronske scene koja će krojiti plesne korake posjetitelja te jedinstvenu party-trip formulu učiniti nezaboravnim iskustvom. U razdoblju od 09. do 16. kolovoza Pagom će vibrirati više od petnaest sati glazbene podloge dnevno, jer je ovogodišnji line up bogatiji no ikad. Da atmosfera ne bi bila isključivo na leđima svjetskih imena, zasvirat će i ona regionalna.
{youtube}nfPAj0dJI4E{/youtube}

Bonjasky će posjetiteljima priuštiti dobru dozu dubokog housea i techna, kao i Damir Hoffman, prezaposlena Miss Sunshine, Pete Dux, Lemon, mediteranske snage Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te slovenski Tomy Declerque i Aney F.

Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U tijeku je prodaja limitiranog broja 'early bird' ulaznica preko www.entrio.hr, koje se za stanovnike spomenute regije kreću prema sljedećim cijenama:

Paul Kalkbrenner 12.08. = 235,00kn
Sven Väth 10.08. = 160,00kn
Adam Beyer 15.08. = 80,00kn
Circo Loco + Circo Loco after party 13.08. = 150,00kn
{youtube}wLrTx_tn4DE{/youtube}

Festival se održava u klubovima Papaya, Kalypso i Aquarius na plaži Zrće, kao i na popratnim 'boat' partyjima i 'pool' partyjima spomenutih klubova. Cijena festivalske ulaznice za stanovnike ExYu zemalja iznosi 750,00kn preko sistema Entrio.hr

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.