Skip to main content
  • alt
  • 10.02.2015.

Barun techna se vraća na Tomorrowland

Nije li sjajno biti barun? Imaš sve povlastice plemstva bez arogancije koja s istima dolazi. Jedan takav plemić pulteva, Dave Clarke,  iznova zasjeda za onaj Opera pozornice na Tomorrowlandu 2015.

 
Belgija ima mnogo sjajnih stvari (sada smiješ odlutati u slatke misli o najfinijoj kremastoj čokoladi), ali od 24. – 26.srpnja ekipa koja je svijetu dala vafle i prvu pivsku akademiju pleše na zvuke najvećeg svjetskog festivala s plesačima s 220 različitih putovnica u džepovima i taškicama.

alt

 
Dave će podijeliti svoju goreću strast za technom po 4. puta za redom kao domaćin i meštar ceremonije na Opera pozornici u nedjelju 26. srpnja. Predstavit će cijelu lepezu alternativne elektronike, novog undergrounda, koji tek izlazi iz podzemlja i privikava se na svjetl,o kao i onog već staog i prokušanog. Bešavno spaja stare renomirane jahače pulta s novim svježim licima koji tek počinju pisati svoje rasplesane priče.
 
Još uvijek ne znamo koje goste će domaćin dovesti na Operu i objavu imena očekujemo uskoro, ali prethodne godine kao cijenjeni gosti plemića našli su se Green Velvet, Gregor Tresher, Marcel Fengler, Octave One (live), Paul Kalkbrenner (live), Seth Troxler, Pierre, Vitalic (live), Mc Gunner.
{youtube}WHutE_rn_Ws{/youtube}
 
Dok Clarke ne odabere svoju ekipu veličanstvenih ostavljamo vas s slatkim postokusom onoga kako je sve izgledalo i zvučalo u ljetu koje smo ostavli iza sebe.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2