Skip to main content
  • alt
  • 25.08.2015.

Boiler Room prenosi otvaranje Dimensionsa live!

Satovi otkucavaju sve glasnije i s nataloženim sedimentom višemjesečnog iščekivanja. Još samo 1 dan i manje od 6 sati dok se pulski amfiteatar ne transformira.

 
2000 godina stari kameni blokovi postavljeni vještim rukama postat će poprište jednih sasvim drugih vještina za pultom na koncertu otvaranja Dimensions festivala.
 
U sasvim nove dimenzije, neopterećene svime onime što ćeš stresti s leđa na prolasku kroz opnu, vode vas Little Dragon ugniježđeni između Floating Points i Four Tet. Spektakulrno otvaranje započinje u 20.30  dok Four Tet započinje kao posljednji pola sata nakon ponoći.

alt

 
Nakon ekstravaganze u povijesnom zdanju oprema i plesači se sele u grotolo tvrđave Punta Christo.
 
Za sve vas kojima novčanici ili vrijeme na lageru nisu dopustili da postanete dio ovogodišnje priče Boiler Room će uživo prenositi spektakl s krme ljeta koji ćete moći gledati i slušati iz udubnosti svoga doma. Zašto ne bi pozvao ekipu, otvorio koju bocu vina i zaplesao s svim srcima ispod bine? 
 
Za odbrojavanje do početka i lokaciju prijenosa sklizni ovdje. Za malo flastera na iščekivanje ostavljamo vas s prošlogodišnjim guštima. Sretno vam uklizavanje u svježe dimenzije u kojima je život ono što treba biti!
{youtube}dKuRbEhNfzs{/youtube}
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2