Skip to main content
  • Bonobo
  • 20.12.2012.

Bonobo u punoj postavi nastupa u Tisnom

Nakon Gardena, Electric Elephanta i SMS-a još jedan festival u Tisnom objavio je prve glazbenike koji će nastupiti na njihovom sljedećem petom izdanju.

Naslovna foto

bonobo

Soundwave festival sljedeće se godine održava na istoj lokaciji u Tisnom u razdoblju od 19.-21. srpnja. Prva najavljena imena koja će zasjati na pozornici Soundwavea su Bonobo koji će se pojaviti u punoj bend postavi, reggae kraljevi Channel One Soundsystem, Riot Jazz, Submotion Orchestra, zatim Craig Charles, Kutmah, Anchorsong (live), Om Unit, Kidkanevil, Essa & Yungun, Eliphino, Rich Reason, Gilla, Mikey J.i mnogi drugi.

{youtube}4jW-ItsXazM{/youtube}

Glavni headlineri festivala bit će objavljeni u sljedećoj godini. Posjetitelje očekuju tri vanjske pozornice s funky, electroničkim te soul & reggae orjentiranim glazbenicima, open air afteri, privatna plaža i boat partiji, plesanje u moru, izležavanje na plaži, uživanje u genijalnim live performansima i chillanje na sunčevim zrakama.

{youtube}cEfMAjC2Uxk{/youtube}

{jcal_latest eventid=881}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2