Skip to main content
  • industrialyzer
  • 20.12.2012.

Kako preživjeti smak svijeta s Industrilyzerom

Preživjeti, doživjeti ili ako ga već i ne preživimo važno da u tom trenutku kad svijeta bude nestajalo mi sretni i zadovoljni plešemo! Vjerujemo da bi se s nama složili mnogi pa su se Rave'n'Rolleovci odlučili na ''smak svijeta'' pozvati Industrilyzera, tko preživi pričat će.

Naslovna foto

industrialyzer

Sirup i Rave'n'Roll optimistčni su po pitanju preživljavanja, vjeruju da će nas od smaka svijeta 21.12. sačuvati vjera u techno i želja za plesom. Možda kad izađemo iz Sirupa svijeta na kakav smo navikli više i ne bude, ali bar ćemo znati da smo iz nekog razloga ostali živi.

{youtube}PxNEnvqfLCg{/youtube}

Možda se tajna preživljavanja krije u zvuku Ricarda Rodrigues aka Industrialyzera, sina glazbenika, rođenog u Lisabonu, s trenutnim prebivalištem u Barceloni. Svirao je i nastupao u nekoliko bendova, prije nego se uhvatio elektronike, no nakon što se 2000. preselio u Nizozemsku i upisao tečaj za produkciju elektronske glazbe slijed poprima današnji oblik. Oduševljen lokalnom techno scenom, odlučio je ostati, a već 2003. osvaja drugo mjesto na I Love Techno DJ natjecanju. 2005. pobjeđuje na Dance Parade Rotterdam DJ natjecanju i istovremeno radi na vlastitoj produkciji. 2007. godine Ricardov talent primijećuje Cisco Ferreira aka The Advent te ubrzo izdaje njegove singlove na vlastitom Kombination Research labelu.

Uslijedili su i remiksevi za artiste kao što su A. Paul, Advent, Sven Wittekind, Christian Fischer i DJ Murphy te izdanja na Drumcode, MBElektronics, Kombination Research ,1605, Bush records, Credo, Mote Envolver i Patterns etiketama. Krajem 2007, Cisco, Ricardo i prijatelj Paulo Gomes pokrenuli su label CodeWorks i act The Advent vs Industrialyzer. 2010. pokrenuli su i digitalni label Advance Intelligence.

Uz Industrialyzera će nastupiti i Teo Harouda, Zoky i Teo Zver uz ulaz od 50kn. Ako nas od tada više ne bude srest ćemo se opet negdje i prepoznati po glazbenom ukusu.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.