Skip to main content
  • share conference
  • 27.02.2011.

Carl Craig dolazi na Share Conference u Beograd

SHARE je trodnevni festival koji će se održati u Beogradu od 7. do 9. travnja u organizaciji The State of Exit Fondacije i The State Of Exit.

Piše: 

Naslovna foto

Share Conference

Tako će konferencija prva iz ovog dijela Europe ugostiti predavače vodećih svjetskih firmi i fakulteta, marketinške gurue socijalnih mreža, vodeće internacionalne zvijezde iz oblasti internet aktivizma i socijalne prakse, te neke od najpoznatijih blogera svijeta. Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg party, predstavljaju dvije programske cjeline festivala.

Kroz predavanja, radionice i izložbe koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Yahoo, MIT, marketinški magovi iz tima Baraka Obame, i mnogi drugi, a uz nastupe izvođača kao što su Carl Craig, Jimmy Edgar, Rustie, MJ cole, Does It Offend You, Yeah!, Beograd će u travnju postati centar razmjene znanja iz oblasti socijalnog internet aktivizma i novih tehnologija. 

Događaj se zove SHARE – jer odražava našu želju organizatora da dijeli i ohrabri druge da dijele. Tijekom 2011. oni dijele iskustvo, razmjenjuju znanje, informacije i kao i uvijek – dobru muziku 🙂 

Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija dnevnog i noćnog programa festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostit će oko 700 regionalnih lidera mišljenja i, kako se očekuje, 15.000 domaćih i inozemnih posjetitelja. 

Jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za vise od 100 događaja tijekom festivala. 

SHARE BY DAY je jedinstvena edukativna platforma koja predstavlja nove forme društvenog aktivizma, promovira sadržaje iz polja Interneta, novih medija i muzike koji do sada nisu viđeni u regiji. Renomirani DJ-i izaći će iz svojih primarnih uloga i demonstrirati koje su im vještine i znanja potrebni da bi ostali na vrhuncu. To uključuje eksperimentalne radionice zvuka, predavanja o alternativnim sistemima kontrole i o produkciji u realnom vremenu. 

Predavanja, radionice i izložbe ugostit će i aktiviste i umjetnike zahvaljujući kojima postmoderno društvo ima nadu očuvati sve oskudniju slobodu izraza. U ovoj sferi, pokrenuće se pitanja dostupnosti i slobode informacija. Govornici će razmatrati ulogu društvenih, ekonomskih i političkih faktora u tom procesu. Ovakva tematika potaknuta je velikim probojem društvenih medija u vladine sektore, kao i mobiliziranjem suvremenih digitalnih plemena koja se bore za ljudska prava. 

Do sada su svoje učešće na festivalu potvrdili predavači iz oblasti internet aktivizma na čije se znanje oslanjaju predsjednički stabovi i giganti kao sto su Google, Yahoo i MIT. 

SHARE BY NIGHT with TUBORG 
Podržavajući moderne muzičke pravce i izvođače, Tuborg je već godinama unazad sinonim za dobru zabavu, brend konstantno posvećen inovativnosti. SHARE by NIGHT with TUBORG gustim rasporedom partya i živih nastupa ujedinit će scenu beogradskih klubova u zajednički festivalski duh. Klubovi će funkcionirati kao bine festivala, a jedinstvena narukvica predstavljat će ulaznicu u sve klubove. Pored Doma Omladine kao centralne lokacije sa 3 bine, posjetitelji se mogu slobodno  kretati po ostalim klubovima i tako ispratiti jak tempo kvalitetnog muzičkog programa. Ostale bine činit će programski najrazvijeniji klubovi u Beogradu: Tube, KC Grad, Gun, Energija i mnogi drugi. 

DJ-i čiji se stilovi daju deklarirati jedino imenom pod kojim se predstavljaju i bendovi koji svojim radom stvaraju nove podžanrove, priredit će zabavu i zvuk koji ne prave kompromise sa tržištem. 

Carl Craig, Does It Offend You Yeah?, Beardyman, Fabio, Jimmy Edgar, Minitel Rose, Rustie i MJ Cole, prva su potvrđena imena noćnog programa SHARE Conferencije. 

Ulaznice 
Paket ulaznica za SHARE conference – SHARE narukvica, omogućava prisustvo svim događanjima dnevnog programa u Domu Omladine, kao i ulaz na sve događaje u svim klubovima preko noći. Pored narukvice, bit će moguće kupiti i ulaznice za pojedinačne događaje na noćnim lokacijama, a informacije o tim ulaznicama, njihovim cijenama, načinu kupovine, itd, ćemo objaviti uskoro. 

Cijene ulaznica: 
3.990 dinara (PROMO, ograničen broj)
5.990 dinara (redovna cijena)

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk