Skip to main content
  • 26.06.2023.

Charlotte de Witte, Marco Carola, Adam Beyer + 100 izvođača na Lovefestu

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno bit će najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja

Piše: 

Od 3. do 5. kolovoza na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svjetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača.

Legendarna jutra i spektakularno zatvaranje na Fire Stage-u 

Na najveću binu Tuborg Lovefesta ove godine stiže Charlotte de Witte, djevojka koja je prošle godine osvojila prvo mjesto liste prestižnog svetskog magazina DJ Mag. Charlotte je ovih dana poznata po remixu “Age Of Love”, koji je snimila sa njenim partnerom Enricom Sangiulianom, koji također dolazi na šesnaesto izdanje Lovefesta.

Ona je i prvi ženski techno izvođač koji je zatvorio glavnu binu na Tomorrowlandu, a ovog leta imat će priliku da to i na Fire Stage-u. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Marco Carola, Pan-Pot, Seth Troxler, Chris Liebing i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Adam Beyer, 999999999, Dennis Cruz i Mathame. 

Louie Vega, Fjaak i Glenn Underground headlineri Ultra Energy bine 

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, među kojima su čuveni Louie Vega, koji poslije skoro 40 godina karijere, prvi put dolazi u Srbiju. Tu je i čuveni berlinski dvojac Fjaak, kao i legende underground scene Hunee, Kleo, Fred P. Ovogodišnje izdanje festivala imat će i vrlo posebnu završnicu, jer će ove godine posljednje festivalsko jutro zatvoriti Glenn Underground.

Osim velikih svetskih imena na Lovefest stižu i Marko Milosavljević i Dejan Milićević, koji na H2O bini spremaju back to back set za pamćenje. Tu su i Coeus, Tijana T, Nikola Vemić, Nevena Jeremić, Little Lu, Luton i drugi. Na najmanju binu na svijetu, Stage 99 stižu Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Eelke Kleijn, Laolu, Oysha & Mark Funk, Runy, Cavin Viviano, Vahicabi, Baggi, Nexie, Nebs Jack, Gostoja, Joma Maja, Dakissa & Dakman.

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa.

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2