Skip to main content
  • filip motovunski
  • 1.05.2012.

Chew the Fat! uvertira Spring festivalu

Još samo nekoliko tjedana preostaje do početka Springfestivala u Grazu, a Chew the Fat!Croatia službeni je promo party tog festivala.

Piše: 

Naslovna foto

filip motovunski

Ove subote 5. svibnja ekipa programa Chew the Fat! u mali pogon Tvornice Kulture dovodi Filipa Motovunskog, kojem će se pridružiti Yesh iz JabbaTona i DMT-a s kojim zajedno radi i na Black Light programu. CTF! je i službeni promo party Springfestivala koji se odvija u  Grazu od 16. do 20. svibnja. Kupnjom ulaznice za Chew the Fat! ulazite u izvlačenje za 2 festivalska upada za Springfestival u Grazu.

{youtube}flCZ2jtfKwg{/youtube}

Filip Motovunski je dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Danas stvara svoje jungle/dnb trake, dio je kanadske Jungle/Dnb etikete Junglexpeditions za koju je nedavno izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od 5 pjesama. Autor je već poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija". Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Džajkovskog. Uz Big Bud-a, The Green Man-a i Rahmanee-a Filip je dio nove njemačke DnB etikete Breaks Per Minute (BPM Rec.)

Ulaznice za Springfestival za zemlje bivše Jugoslavije po sniženim cijenama osigurajte na ovoj adresi.

 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2