Skip to main content
  • redar
  • 1.05.2012.

Kad redari glume gazde

Nažalost jedna takva neugodna situacija dogodila se na posljednjem izdanju Rave'N'Roll partija u klubu Cranberry.

Piše: 

Naslovna foto

redar

Na svojoj facebook stranici Dj Zoky kao organizator Rave'N'Roll partija ispričao se zbog otkazivanja gostovanje brazilske zvijezde Fernande Martins koje se trebalo održati 19.05.2012. u klubu Cranberry, a sve zbog situacije koja se dogodila protekli vikend.

Prema riječima DJ Zokija: „Oni koji su bili prisutni na zadnjem Rave'N'Roll eventu svjedocili su pokušaja prekidanja partya u prepunom klubu oko 2:30 h od strane suvlasnika i redara koje su nazvali konobari sa izgovorom kako party treba prekinuti zbog buke. Dosli su iz 'Groove' kluba koji je također u njihovom vlasništvu, doslovno počupali sve kablove iz zvučnika i ostale opreme te rekli kako svi moramo napustiti prostor kluba, jer navodno policija prekida party zbog buke.“

S obzirom da je 200 ljudi u trenutku pokušaja prekidanja partija već platilo ulaznicu te su organizatori Rave'N'Roll partija imali valjan ugovor s klubom Cranberry prema kojem su iznajmili prostor kluba od 23:00 – 06:00 sati, a razlozi buka, maloljetnici u klubu i nedovoljna potrošnja na šanku nisu valjan ni opravdan razlog otkazivanja, party se nakon 20-minutne svađe ipak održao do ugovorenog vremena.

Na incident se oglasio i sam vlasnik kluba Cranberry Filip Jelaš koji se ispričao zbog nastale situacije i objasnio da je netko bez znanja bilo kojeg od vlasnika išao glumiti gazdu ( vlasnici su bili izvan Zagreba tu večer ) i on sam kao vlasnik je tek saznao za situaciju za koju će svakako netko odgovarati. Zateknut je objavom Dj Zokija s obzirom da dogovor i ugovor koji su potpisali i prema kojem želi promovirati ovaj tip glazbe u svom klubu, stoga će poduzeti potrebne mjere i saznati tko se i zašto predstavio kao vlasnik u njegovo ime te stvorio nepotrebnu i neugodnu situaciju.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2