Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Defected Croatia u prvom valu otkrio gotovo 50 izvođača za 2024.g.

Kultna britanska izdavačka kuća priprema se za svoje osmo ljetovanje u srcu Dalmacije

Piše: 


Defected je otkrio prva izmena koja stižu na njihovu hrvatsku inačicu festivala sljedećeg ljeta u The Garden Resort nedaleko od Tisna od 1. do 4. kolovoza 2024.. Nadolazeće izdanje Defected Croatia vraća niz dobro poznatih imena koja su već nastupala u Dalmaciji, ali i nekoliko debitanata.

U prvom valu otkriveno je gotovo 50 izvođača među kojima su Carl Craig, Catz ‘n Dogz, David Penn, Ferreck Dawn,Low Steppa, Purple Disco Machine, Riva Starr, Sam Divine i mnogi drugi.

Defected je potvrdio da u Tisno dovodi svoje projekte – Glitterbox, Classic., The Remedy te su otkrili da će uživo prenositi “live house sessions”. Festivalski program će se održavati na tri pozornice upotpunjen boat partyjima te tradicionalnim after partyjima u Barbarella’s Discotheque.

Ovogodišnje izdanje Defectedovog festivala u Hrvatskoj je među nominiranima za sedmo izdanje nagrade Ambasador, a kako se plesalo uz house ritmove po cijelu noć u The Garden Resortu pogledajte ovdje.

Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom