Skip to main content
  • 3.11.2023.

Nagrađivani duo Lunar Dawn izdali su novi -Power of Self- EP

“Nadamo se da ćemo dirnuti vaša srca našom glazbom i učiniti da imate više ljubavi, mira i jedinstva jer nam je to sada potrebno više nego ikad” poručio je mošćenički duo prilikom objave novog EP-a

Piše: 


Lunar Dawn
je izdao novi “Power of Self” EP koji dolazi s tri trake, koje su originalno napravljene u kasnim 2000-ima, ali svoju priliku da ugledaju svjetlo dana su dobile tek nedavno.

EP je sačinjen od traka “Power of Earth”, “Ascendance” i “Power of Self”, a s obzirom da su trake prvobitno komponirane krajem 2000-ih, njihovih zvuk je prerađene na moderan način te ih se može okarakterizirati kao “old school koji je postao new school”.

Trake s “Power of Earth” EP-ja su energični goa trance koji je napravljen s ljubavlju, mržnjom i mudrošću, a kroz novo izdanje nagrađivani duo reflektira svoju turbulentnu godinu. “Power of Earth” odražava glazbeni put koji se odvija kroz emocionalni vrtuljak, a svaka pjesma nosi naziv koji sam govori za sebe te otvara priliku slušatelju da vizualizira emocije kroz glazbu.

Traka s novog EP-ja, “Power of Earth” nominirana je za sedmo izdanje nagrade Ambasador u kategoriji “Regionalno goa/psy trance izdanje”.

Višestruko nagrađivani duo, Lunar Dawn, u petak 1. prosinca nastupaju na Dopamin flooru našeg Endorphin festivala koji će se održati u zagrebačkom Boogaloo.
Dolazi još preko 30 DJ-a iz Hrvatske i regije koji puštaju techno, house, dnb i psytrance.

U prodaji su 1st release ulaznice a možete ih nabaviti na Entrio online ili jednom od fizičkih prodajnih mjesta .

Grupne ulaznice 3 +1  "plati 3, uzmi 4" u prodaji od subote 04.11.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.