Skip to main content
  • 5.12.2022.

Dimensions u prvom valu potvrdio gotovo 50 izvođača za 2023.

Nakon jubilarnog desetog izdanja, popularni Dimensions festival vraća se u Tisno

Piše: 

Finiš festivalske sezone uThe Garden Resortu nedaleko od Tisna, 2023. godine pripada Dimensionsu koji je na rasporedu od 31. kolovoza do 4. rujna. Za pet festivalskih dana i noći, iz festivala najavili su bogat program, a već u prvom valu otkrivaju gotovo 50 DJ-eva i live actova koji će nastupiti.

Mješavina dobro poznatih gostiju Dimensions festivala, kao i neka nova lica predvode prvu objavu imena. U Tisno, tako stiže miljenica publike Helena Hauff, DJ Bone, DJ Masada B2B Evan Baggs, DJ Stingray 313,Josey Rebelle, OK Williams, Nicolas Lutz, Paramida, Peach B2B Sugar Free, Zip i mnogi drugi.

Osim potvrđenih imena, otkrivena su i prva imena partnera koji će svoje mjesto na festivalu također imati. 2023. izdanje Dimensionsa uključuje Subdub, Fabriclive, Freerotation, MARICAS, Planet Euphorique i brojne druge brendove iz svijeta elektroničke glazbe.

Kompletni program Dimensionsa koji uključuje boat partyje te after partyje u klubu Barbarella’s bit će objavljen početkom 2023.

Dimensions je ove godine na Ambasadoru nominiran za Boutique festival godine.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2