Skip to main content
  • alt
  • 11.03.2015.

Drugi val imena Outlooka

2. rujna, taman kada se sjedeći u ugodnom, još uvijek toplom naslonjaču ljeta, polako pripremamo na jesen pulska Arena će po ispraćaju Dimensionsa zaoriti na otvorenju 8. Outlook festivala.

 
Arenu će na otvaranju zapaliti Jurassic 5 i Roni Size Reprazent Live kao glavno jelo, uz desert Gentleman’s Dub Cluba i Trojan Sound Systema. Tko još živi na lineupu do 6. rujna provjeri ovdje jer sada smo tu da najavimo ovu ekipu koja će raspakirati kofere u Puli.
 
Posebno znčajan je dio porograma nazvan Madlib Carnival na kojem će legendarni hip-hop porducent kroz deset sati ugostiti ekipu kao što je Pete Rock, J Rocc i Moodyman; zatim Dusky, Shy FX, Congo Natty feat. Congo Dubz i Tenor Fly, George Fitzgerald, Loefah, BADBADNOTGOOD, Kate Tempest, Yung Lean, Araabmuzik, Toddla T. 

alt
 

Izvan Madlibova brloga moći ćete čuti još Applebottom, Kurupt FM, Matt Jam Lamont, Soom T, Logan Sama, Flako, Seven Davis JR, Dubkasm, Kenny Knots, Necessary Mayham, Ishan Sound, H15 Ghost i Boofy.
{youtube}VpZTXirWx80{/youtube}
 
Plesat ćete s Dusky, predvodnicima britanskog undergrounda koji su si u nekoliko kratkih godina uspjeli uhvatiti kandidaturu za BBC Essential Mix godine, postati zvijezde naslovnice DJ magazina, vrtiti po Berghainu i Fabricu dok je George Fitzgerald isteknuti igrač na house i bass crossover sceni koji u travnju izdaje svoj prvi album "Faded Love".

alt

 
Bas će donijeti DJ BBC Radia One Toddla T a za disco i funk hibrda se pobrinuti Norman Jay MBE, pionir londonskog Sound systema Good Times.
 
Dečki koji rade za Kelis, Fatboy Slima i Lanu Del Rey su Maribou State koji čine Chris Davids i Liam Ivory. Jungle i drum'n'bass kutak drže pobjednici Red Bull Culture Clash natjecanja Shy FX dok će se za iskonsku junglu pobrinuti Congo Natty zajedno s Congo Dubz i Tenor Fly u spoju afričkog ritma i urbanog uličnog beata.

alt

 
Loefah je ključna figura u razvoju dubstep scene a s njim na počecima jaše i Youngsta rezident popularne FWD>> večeri, dok će se za 2-step i garage pobrinuti Hatcha i Artful Dodger.
 
Double E i Footsie te DJ MS1 sakupljeni su pod imenom Newham Generals, a visoko oktanski, nemilosrdni drum’n’bass u formi projekta Entropy LIVE donosi Icicle u opsesivno savršenoj produkciji.
 
AraabMuzik stvara glazbu u realnom vremenu spajajući djeliće iz široke glazbene palete koja uključuje electro, dubstep, gabber, pa čak i trance glazbu. My Nu Leng ekipa pak već niz godina Outlook publiku privlače svojim raznolikim utjecajima, zanimljivim vokalima i teškim ritmovima.
 
Za sljubljivanje jazza i hip-hop biit će odgovorni BADBADNOTGOOD, a potuno novi zvuk stiže s Kate Tempest nominiranom za Mercury nagradu i dobitnicom Ted Hughes nagrade, a za rap izvan Madlib brloga će se pobrinuti Young Lean.

alt

 
Povoljnije festivalske HR&Ex-Yu ulaznice za Outlook festival po cijeni od 660 HR novaca mogu se naći ispod ovog članka. Više info o eventu na stranicama Pozitivnog ritma . Prvih 100 ulaznica ranograbilica za posjetitelje iz Hrvatske i regije za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mjestima Entria diljem zemlje. Nakon toga cijena ulaznica će biti 350 kuna.
 
 

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2