Skip to main content
  • Echo Festival
  • 24.04.2012.

Echo festival pridružuje domaće izvođače

Pitali smo se još kad smo prvi put najavili ovaj makarski festival s velikim brojem britanskih underground izvođača namjeravaju li pozvati i naše DJ-e.

Piše: 

Naslovna foto

Echo Festival

Pa sjetili su se na vrijeme i pozvali Petra DundovaPete Duxa iz Zagreba, Focha iz Sarajeva, Underground Control Crew iz Splita te Tonija Juranovića iz Makarske.

Petar Dundov je nedavno objavio svoj novi album „Ideas from the Pond“ koji će ovom prilikom imati priliku prezentirati i posjetiteljima festivala Makarskoj, Pete Dux redovito predstavlja zagrebačku elektronsku scenu svojim čestim nastupima, Focho dolazi kao predstavnik progressive-funky tech beata iz susjedne BiH u koju je doveo preko 40 inozemnih DJ-a, Underground Control Crew iz Splita čine  Miro i Luka Lukač, a za domaću publiku pobrinut će se Toni Juranović, regularni resident Deep kluba u Makarskoj, te rezidenti Buba Beach Bara.

Echo festival ove će se godine održati od 22-24. lipnja na makarskoj plaži Buba s velikim brojem izvođača najpoznatijih britanskih klubskih programa. Ulaznice po cijeni od 180kn za festivalsku i 75kn za dnevnu, možete kupiti ovdje.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju