Skip to main content
  • outlook2012
  • 24.04.2012.

Promo Outlooka i Seasplasha u Zagrebu

Središnji promo party Outlook festivala i 10. Seasplash festivala održati će se u Zagrebu u Pogonu/Tvornici Jedinstvo i Močvari.

Piše: 

Naslovna foto

outlook2012

Promo party Outlook festivala i 10. Seasplash festivala održat će se u subotu 12. svibnja u Pogonu/Tvornici Jedinstvo, a ovom prilikom im se pridružuju Dirty Beatz Crew u Močvari, koji kao i Seasplash ove godine slave 10 rođendan.

Na zajedničkoj zabavi na dvije pozornice nastupiti će: Killawatt, britanski dubstep producent/DJ i jedan od gostiju ovogodišnjeg Outlook festivala, uz domaću podršku: MMMeniga, Jan Becele, Sapleo, Homegrown Sound i One Woman Army In Dub koji nastupaji u Pogonu/Tvornici Jedinstvo, dok će u Močvari posjetitelje zabavljati cijenjeni gost Mindscape (H), uz domaću podršku koju čine: Kodin, Odium, Zmayo, Kula i ekipa Dirty Beatz Crew-a, te specijalni gosti na mikrofonu krema Blackout Mc-a.

{soundcloud}https://soundcloud.com/killawatt/casserole-of-nonsense-glitch{/soundcloud}

Ovogodišnji Outlook festival održava se 30. kolovoza – 3.rujna na poluotoku i tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule i ugostit će više od 500 izvođača.

10. jubilarni Seasplash održava se na istoj lokaciji od 19.-22.srpnja i njeguje reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne ritmove te četiri dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala.

soul gravity desktop
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju