Skip to main content
  • alt
  • 5.08.2015.

Edukativno-rekreacijski program Lost Theoryja

Duboko u šumama Deringaja nije dom malih medvjeda već novog privremenog plemena, obitelji koju je spojila ljubav, glazba i otvoreni um.

 
Lost Theory festival glazbenu porciju goa trancea počinje servirati 12. kolovoza no sama vrata kampa otvaraju se uz škripu 10. kolovoza u 10 sati ujutro. 
 
Pripreme su već debelo u jeku, permakultulturnjaci uče živjeti u skladu s prirodom, a umjetnik instalacija Bret Spears aka Shrine On već sređuje Hram Svijesti recikliranim materijalima. Za vas koje novac ili stvarni svijet sprečavaju da prisustvuje čitavom festivalu biti 
će moguće kupiti i vikend ulaznice i to isključivo na ulazu festivala od petka 14. kolovoza od 18 sati.

alt

 
Kako peta obljetnica festivala nije mala stvar organizatori su održali svoja slavljenička obećanja i ponudili bogat program radionica, predavanja, vježbi i sadržaja za klinčadiju. Edukativno-rekreacijski bijegovi od svakodnevice odvijati će se na dvije lokacije i to u festivalskom kinu i Hramu svijesti a za najmlađe pripremljen je već dobro poznati “Growing village”.
 
Evolver learning lab sa središtem u New Yorku bave se transformacijskom kulturom i organiziraju predavanja i rasprave za lvl up na nove razine svijesti pa ćete tako moći čuti ponešto o temama kao što su kontemplativna psihoterapija – promjenjiva znanost uma, biotransgenetika, uvod u ayurvedu, lucidno sanjanje… Noćni dio edukativnog programa pokrivaju filmske projekcije a jedna večer rezervirana je za Tripotecu – festival psihodeličnog filma.

alt

 
Villa Flora je skupina mladih iz Praga. Na njihovim radionicama može se naučiti kako jesti prirodno, kako u svakodnevnom životu handlati situacije Ghandijevom filozofijom nenasilja, što su earthship-ovi i prirodna arhitektura te kako najbolje reciklirati poklopce limenki. Osim ovih radionica u Hramu svijesti tokom dana održavati će se vježbe yoge i gong meditacije.
 
Vikend ulaznice biti će dostupne samo na ulazu festivala. Od petka 14. kolovoza od 18:00 do kraja festivala za ulaznicu je potrebno izdvojiti 760kn, od subote 608kn, a od nedjelje 380kn. Festival se zatvara u ponedjeljak 17. kolovoza u 23:59.
 
Dođi, uživaj, pleši, živi, uči, rasti! Zato si na ovom planetu!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk