Skip to main content
  • alt
  • 5.08.2015.

Velika Britanija i Hrvatska zajedno za pultom na Banjama

Ekipa iz cijeloga svijeta slijeva se na Dubrovački kamen, svatko iz svoga razloga i sa svojim snom.

 
Lutaju njegovim kamenim ulicama, slušaju što šapuću priče zarobljene u zakutcima staroga grada, krcaju se suvenirima i generalno upijaju komadiće sjajnosti hrvatskog juga.
 
No ti rasplesani putniče nisi taj kojeg će zadovoljitit pokoji suvenir ili razglednica. Ti tražiš divlje noći i prekrasna jutra koja ti rastežu obraze u osmijeh.
 
Odvedu li te ceste ovoga vikenda spram Dubrovnika svrati u najrasplesaniji punkt na plaži Banje Beach bar gdje te za čekaju Britanac Pete Gooding i naš vlasiti jahač mikseta Marc Grabber. Dvije brade beta udružuju se 8. kolovoza samo nekoliko metara od ulaska u more.

alt

 
Gooding je DJ, producent i efemerni glas iza radijskih valova. Zahvaljujući širokom glazbenom ukusu, znanju i nepresušnoj energiji postao je jedan od onih koji žive glazbu, ona nije samo posao, s njom se budiš i liježeš. Ima li bolje ljubavnice? A sada nam stiže i kao rezident Cafe Mamba na Ibizi.
 
Druga brada je balkanska i to ona Marca Grabbera koji je svoje ruke uposlio s labelima Aquarius, Lovezone i Family Grooves. Tipa koji je u 2000-ima bio poznat kao organizator Valkana Beach festivala put je odveo svjetskim podijima i u suradnje s izvođačima poput Pete Tonga Circulationa, Chrisa Cocoa, Harisom Ćustovićem kao i na turneje diljem Europe i  Rusije. Nemirni duh će se napokon ove subote smjesti u rodnu mu Hrvatsku za ovaj dubrovački pult na plaži Banje.
 
Sretan vam i plesan vikend dragi naši!
 
sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.