Skip to main content
  • 4.04.2016.

Elektronički program Festivala tolerancije u Zagrebu

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio desetog izdanja Festivala tolerancije.

Piše: 


Svake godine festival se trudi predstaviti što bolji glazbeni program s namjerom da se privuče što veći broj mlađe publike te da se javnosti predstave i dodatni glazbeni izričaji poput klezmer glazbe, nastale kao spoj različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe, koja uz ritmove jazza stvara ugodan plesni ritam i dobru atmosferu.
{youtube}OCVPEhdq2aw{/youtube}

Osim dugogodišnjih gostovanja vrsnih klezmer bendova, festival se može pohvaliti kao filmski festival s najkvalitetnijim programom elektroničke glazbe. Do sada je ugostio mnoge renomirane strane i domaće producente i DJ-eve kao što su: Phon_o, The cloniOUs, Cid Rim, schlachthofbronx, LEFTO, Romare, KU BO/Stereotyp, Ogris Debris, Joyce Muniz (Official), CFSN DJs te mnoge druge.
{youtube}0XEK00LGaK8{/youtube}

Jubilarni nastavak festivala proslavit će se s najjačim glazbenim programom do sada, a to su čak tri koncerta i tri klupska programa. Glavni gosti festivala su odlična Flo Real, izvrstan jazz sastav Kompost 3, romski bend Karavan Familia i zagrebački Jewsersi. Program će se održat u kinu Europa, novootvorenom Peperu, terasi Swanky Monkey Gardena, a zatvorit će se već tradicionalnim klupskim programom u klubu Super Super.
{youtube}-C7uJyYI4YI{/youtube}

Subota, 9.4. @ Kino EUROPA
Klezmer Band Jewsers – live
Ulaz samo uz pozivnicu

Subota, 9.4. @ Peper Ilica 5 – 21h
DJ M.I.L.E. (JFF opening floor) + Stanko Bondža (Peper floor)
25kn

Nedjelja, 10.4. @ Swanky Monkey Garden – 21:00
Kompost 3 – live (AT)
Ulaz besplatan

Utorak, 12.4. @ Swanky Monkey Garden – 21:00
Karavan Familia (HU) + afterparty w. Goulash Disko DJs (Iva & Yves)
Ulaz besplatan

Petak, 15.4. – CLOSING PARTY @ SUPER SUPER
FLO REAL (Black Mahogani / Mahogani Music) + phillipe (CFSN) + TBA
25 / 35kn – limitiran broj ulaznica preko Entrio.hr-a: https://goo.gl/XNueFQ

* u slučaju kiše koncerti (nedjelja i utorak) se sele u zatvoreni prostor Swankyja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk