Skip to main content
  • 4.04.2016.

Road 2 Moondance vodi u Sinj i Makarsku!

Mjesec u kosi, osvijetljeni puti, glasna elektronika, horda istomišljenika i povijesno kamenje Trogirske tvrđave. Sve je ovo Moondance.

 
S izlaskom velike ozarene Lune, koja vjerno orbitira oko mjesta koje zoveš domom još od početka vremena, izlaze i plesači i plesačice u beskonačnim sagama dugih toplih ljetnih noći koje nas čekaju. Tvrđava Kamerlengo će tako od 11. do 13 kolovoza postati dezignirano mjesto bijega u ton na kojem će se domaćim izvođačima u trbuhu Kamerlenga pridružiti i underground heroji Analogue Cops, ležeći još na lovorikama svog prethodnog Moondance nastupa. Tu je i Fabrice Lig, Belgijanac kojem kroz vene pumpa detroitska krv, domaći favorit čija estetika savršeno sjeda u balkansko uho Oxia i Forest People.

 
No kako je Moondance sam klimaks jedne lijepe priče koja počinje mjesecima ranije na Road 2 Moondance niti, odlučili smo uživati na ovoj dugoj prostranoj glazbeno zavojitoj cesti i zagrijati kosti i želju u osvit proljeća pa ponosno najavljujemo dva promo partyja koji će rasplesati Sinjane i Makarane.
 
8. travnja tako Sinj na mjesto u kojem je disciplinirao vojnom stegom sada pruža slobodu i ljubav na podiju sinjske vojarne. Za pultom je svakako i jedan od legitimnih skrbnika koji Moondance gleda kao svoje dijete, domaći srebrni lisac beata Pero Fullhouse, a rukave za pultom pod kišobranom ovog Sinj Underground editiona suču i Mario Hrste, Mario Runje, Luka i Štuc.
 
Ekipa zorom pakira opremu, sjeda u auto i piči put Makarske na tople žalove Disco Plaže. 9. travnja uz gospodina Fullhousea vještinu za Road 2 Moondance ovoga puta posuđuju i Jolly Joke i Kritikal. 
{youtube}lxU53H0hU3o{/youtube}
 
Kako Moondance ne bi bio Moondance da ne podržava i one koji svoje priče tek pišu, slobodan si poslati i mix Janu Kinčlu. Zašto? Zato jer u suradnji s Zero Showom samoga Jana Moondace će odabrati mladi talent koji će nastupiti na jednom od službenih eveneta u sklopu Moondancea + pobjednik osvaja ujedno i festivalsku ulaznicu za sebe i tri prijatelja, uz to da prva tri mjesta osvajaju i upad za sva tri dana festivala. Za detalje skokni na FB službenjaču ovdje. Proširi riječ, a na upade si skokni na neko od prodajnih mjesta Ticketshopa ili pak njegovu digitalnu lokaciju jer su ranograbilice već ovdje.
 
Noću želiš jače, voliš intenzivnije, misliš čišće i niti stvarnosti su labavije vezane za tebe. Pod Mjesecom nisi onaj koji moraš biti nego samo onaj koji jesi, opušten, čist, velik i malen ispod zvijezda istovremeno! Dobrodošao na Moondance! Mjesec zna i vidi ono što ti još ni ne slutiš!
sonus 2
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.