Skip to main content
  • 12.05.2013.

Exit i dalje među najboljim europskim festivalima

U svom članku o vodećim ljetnim festivalskim odredištima, Euronews svrstao je EXIT među deset najboljih europskih festivala za 2013. godinu.

Piše: 


Ovaj utjecajni medijski servis se na taj način pridružio popisu vodećih svjetskih medija na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, a koji su u proglasili EXIT jednim od najboljih europskih festivala.  Tekst u kojem se EXIT našao na šestom mjestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni glazbeni program i Petrovaradinsku tvrđavu kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.

U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mjesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mjesto. U odnosu na druge europske festivale, EXIT-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cijena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.

Navodi se i da je EXIT proglašen najboljim europskim festivalom 2007. godine, a posjetitelji su pozvani prisustvovati nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike uživati u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao i CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza i mnogih drugih. Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tijekom godina, ali i, prije svega, kvalitetan glazbeni program i karnevalska atmosfera, učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilazno festivalsko odredište za posjetitelje iz cijelog svijeta. Originalni tekst možete pročitati ovdje.

Postanite dio EXIT R:Evolucije, prisustvujte nezaboravnim koncertima i zauvijek nosite sa sobom djelić festivalske atmosfere. Na tvrđavi vas čekaju Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.

ULAZNICE:
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za nadolazeći Exit festival iznosi 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
•    Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
•    Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
•    AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova
•    Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
•    Dallas Shop Split, Narodni trg 14
•    Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
•    Dallas Shop Rovinj, Carera 72
•    Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu!

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2