Skip to main content
  • 15.12.2023.

EXIT lansirao prvih 24 imena za 2024. Stižu Carl Cox, Bonobo, Klangkuenstler…

Najbolji veliki regionalni festival prema nagradi Ambasador je objavio prva imena za sljedeće izdanje.

Piše: 

Naslovna foto

EXIT promo

EXIT se vraća na Petrovaradinsku tvrđavu od 10. do 14. srpnja s temom “EXIT Starseeds” i sloganom “Probudimo naše supermoći zajedno“. Za nadolazeće izdanje EXIT-a “lansirano” je 24 imena koja će se naći na glavnoj Tesla Universe pozornici, mts Dance Areni i Visia Fusion pozornici.

Prvi val imena glavne pozornice predvode pop-rap ikone Black Eye Peas i traper Gucci Mane. Dok “eksplozivan start” Dance Arene predvode Carl Cox, Bonobo, Klangkuenstler, Franky Wah, Sama’ Abdulahi i Mene.

Carl Cox se vraća na mts Dance Arenu nakon pet godina, a prilikom jednog nastupa u Novom Sadu je rekao “„Ovdje moraš puštati glazbu direktno iz duše, biti ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!“ Njegova završnica na mts Dance Areni 2009. i nastup desetljeće kasnije, ostali su upamćeni kao jedni od najupečatljivijih događaja u povijesti festivala.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2