Skip to main content
  • alt
  • 27.05.2014.

Exit pomaže žrtvama poplava

Akcija EXIT festivala “Nemaš ulaznicu? Imaš prijatelje!” u svjetlu novih događaja dobiva novu dimenziju, posvećenu žrtvama katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

 
EXITova 5+1 akcija produžena je do 6. lipnja do ponoći. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu, dobit će šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrijednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Uz to, svi u društvu dobivaju po ulaznicu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. lipnja održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, s Queens of the Stone Age kao headlinerima, uz uvjet prethodne registracije. Cijena ulaznice za EXIT iznosi 445 kn, a za EXIT avanturu 525 kn. Uz pruženu pomoći žrtvama poplava svi sudionici akcije koji se na vrijeme registriraju, dobivaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija za Rock@EXIT počinje u subotu 7. lipnja od 14 sati  i traje do ponedjeljka, 9. lipnja, do 23:59 sati putem stranice www.gigstix.com/qotsa.
{youtube}tmpRQqYHs_s{/youtube}
 
EXITAid je program EXIT fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku. EXIT fondacija je, u okviru programa EXITAid do sada prikupila pomoć u vrijednosti od preko 30.000 €, a posebnu zahvalnost dugujemo tvrtki VODAVODA, uz pomoć kojih je osigurano 100.000 litara flaširane pitke vode za ugrožena područja. Brojni izvođači su se odazvali pozivu EXITAida da putem svojih društvenih mreža podijele sa svojim obožavateljima informaciju o poplavama i pozovu ljude dobre volje da doniraju na naznačene račune: The Prodigy, Queens of The Stone Age, Afrojack, Manu Chao, Asian Dub Foundation, Arkona, Gorgon City, Simon Le Bon, Dubfire iz Deep Dish. Program EXITAid se nastavlja i dalje, pozivamo sve koji mogu da se priključe akciji! Više na  https://www.exitfest.org/en/exitaid .
 
Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
 
ZAGREB:
 
DALLAS MUSIC SHOP, Tkalčićeva 7
ROCKMARK, Berislavićeva 13
 
OSIJEK:
 
LUMINIS
Županijska 1
031/326 042
info@luminis.com.hr
 
 
RIJEKA:
 
DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA
Splitska 2a
051/332-524
dms-rijeka@mars-music.hr
 
ROVINJ:
 
DALLAS MUSIC SHOP ROVINJ
Carera 72
052/813-493;
william.dobrovic.link@pu.t-com.hr
 
ZADAR:
 
DALLAS MUSIC SHOP ZADAR
Široka ulica 2
023/315-413;
dms-zadar@mars-music.hr
 
SPLIT:
 
DALLAS MUSIC SHOP SPLIT
Narodni trg 14
021/314-133;
dms-split@mars-music.hr
 
ŠIBENIK:
 
DALLAS MUSIC SHOP ŠIBENIK
Kralja Tomislava 4
022/214 883

dms-sibenik@mars-music.hr
brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju