Skip to main content
  • alt
  • 27.05.2014.

Vodimo vas na film “Na rubu budućnosti”

Dan prije dolaska u hrvatska kina, 28. svibnja, zvijezde SF blockbustera “Na rubu budućnosti”, Tom Cruise i Emily Blunt te redatelj Doug Liman  upustit će se u pravu utrku s vremenom prisustvujući trima svjetskim premijerama koje će se s razmakom od nekoliko sati održati u Londonu, Parizu i New Yorku.

 
Radnja filma događa se u budućnosti, kad vanzemaljci napadnu Zemlju snagom kojoj se ne može suprotstaviti niti jedna ljudska vojska.  Pukovnik William Cage (Cruise) je časnik bez ijednog dana borbenog iskustva. Pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u  kojoj mora neprekidno proživljavati istu brutalnu borbu u kojoj svaki put iznova i  iznova pogiba. 
{youtube}yUmSVcttXnI{/youtube}
 
No, sa svakom bitkom uspijeva pridobiti nevjerojatne suradnike, među kojima je i Rita Vrataski (Blunt). I dok se njih dvoje bori protiv vanzemaljaca, svakim su ponovnim susretom korak bliže pobjedi. U filmu glume i Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic i Charlotte.
{youtube}he21BE70f1Y{/youtube}
 
Liman je režirao film prema scenariju koji su napisali Christopher McQuarrie i Jez Butterworth & John-Henry Butterworth, a prema romanu “All You Need is Kill” čiji je autor Hiroshi Sakurazaka.  A kako li sve to izgleda na velikome platnu, možete doznati i samo jer dijelimo 2×1 ulaznicu za  projekciju filma u Cinestaru u Avenue Mallu. Sve što trebate jest nabaciti smiješak u kometar ispod članka, a mi dobitnike odabiremo u petak slučajnim odabirom. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 6. lipnja.

 

 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2