Skip to main content
  • exit festival
  • 19.04.2012.

EXIT sklopio bratski dogovor

Prvi put ove godine EXIT festival će sudjelovati u inicijativi „Bratski festivali“ unutar koje dolazi do razmjene kako izvođača tako i publike.

Piše: 

Naslovna foto

exit festival

„Bratski festivali“ (Twin Festivals) nastali su iz Asocijacije nezavisnih festivala (Association of Independent Festivals), u kojoj će EXIT sudjelovati zajedno s britanskim festivalom Bestival.
Cilj inicijative je unaprediti kulturnu suradnju i razmjenu između najvažnijih britanskih nezavisnih festivala i njihovih inozemnih partnera.

U duhu stare dobre tradicije razmene izvođača sa drugim festivalima, Exit i Bestival će ovog ljeta razmjeniti izvođače pa je Bestival među srpskim izvođačima izabrao DJ duet, The Good Guys (koji su nam nedavno poslali i podcast), a Exit je odlučio uzeti The Playground Syndicate.

{youtube}CUCehQZ7Vko{/youtube}

Festivali će osim izvođača razmijeniti i publiku. Deset sretnih posjetitelja svakog festivala dobit će po ulaznicu za bratski festival, dok će najsretniji među njima osvojiti ne samo ulaznicu, već i put i smještaj na bratskom festivalu za dvije osobe. To znači da svi posjetitelji Exit festivala mogu sudjelovati u nagradnoj igri za Bestival. Više detalja o nagradnoj igri bit će objavljeno ubrzo na stranicama Bestivala i Exit festivala.

Bestival se održava od 6.- 9. rujna na otoku The Isle of Wight.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2