Skip to main content
  • danny tenaglia
  • 19.04.2012.

Danny Tenaglia dao otkaz

Kako je naglasio ne odlazi u mirovinu nego ovaj 51-godišnjak daje otkaz na zanimanje DJ-a.

Piše: 

Naslovna foto

danny tenaglia

Legendarni njujorški house DJ i producent Danny Tenaglia do odluke o otkazu je došao kad su mu posljednji put na areodromu rekli da su mu izgubili prtljagu, putovnicu i sve osobne dokumente. Vjerojatno se to Tenagliji u njegovoj dugogodišnjoj karijeri dogodilo toliko puta da je ovo bila samo kap koja je prelila čašu.

Zaključio je da je vrijeme da ode, a između poruke oproštaja koju je na svojoj facebook stranici ostavio fanovima piše: „Dear Friends, please, just LET me BE, LET me BE!The Time Has Come for ME to “finally” BE MYSELF!! 🙂

Nakon što je proputovao pola svijeta i nastupao posljednjih 26 godina, nakon što su mu tri puta gubili putovnicu i dokumente Tenaglia je odlučio dati otkaz i otkazati sve nastupe osim proslave njegovog rođendana u klubu Pacha 28. travnja što će ujedno biti i njegov oproštajni party za sada.

Zahvalio je svim svojim fanovima što su mu tijekom ovih godina dopustili da bude svoj i svima poručio isto uz iskrenu sreću što će sada napokon imati mogućnost baviti se svim onim stvarima koje su ga osim glazbe također zanimale, ali jednostavno nije imao dovoljno vremena za njih. Pozdravljamo se od velikog Dannyja uz jednu njegovu prigodnu.

{youtube}PDLdoeiVTts{/youtube}

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.