Skip to main content
  • 16.07.2016.

Fanovi Ultre razočarani otkazivanjem prve večeri. Najavljeno iznenađenje!

Partijaneri su se obrušili na FB zid Ultra Europe festivala nakon što je sinoć oko 22.30h objavljeno da će prva večer ipak biti otkazana.

Piše: 


Trebalo je 4 sata od prve objave da se ponovno oglase s vijestima hoće li se prva noć održati ili ne, što je dosta razljutilo okupljene kraj stadiona, ali i FB fanove koji su kupili ulaznice i spremali se za više od 12 sati glazbe na Poljudu.

Mnogi koji su doputovali iz dalekih krajeva organizatoru zamjeraju lošu komunikaciju sa posjetiteljima/fanovima, spor protok informacija i što su partijanere ostavili ispred stadiona da satima na kiši i buri čekaju početak prvog dana festivala. U Splitu je inače u petak poslijepodne izmjereno 16 stupnjeva.

Stotinjak partijanera nije željelo napustiti prostor oko stadiona pa je morala intervenirati i policija navodi Index.hr

Upravo su objavljene nove informacije.
Kako stoji Ultra se nastavlja danas i sutra. Nema informacija o povratu novca od petka, za što posjetitelji smatraju da nije korektno sa strane organizatora.

Unatoč nesretnom otkazivanju prvog dana, intenzivno smo radili na promjeni programa za subotu. To uključuje mogući raniji početak programa u subotu koji bi uključivao neke od zvijezda koje su bile planirane za petak i koje vas žele zabavljati. O svemu ćemo uskoro obavijestiti javnost, pratite naš Facebook.

Imamo također i rješenje za ulaznice.
Jednodnevne za petak vrijedit će i za subotu i za nedjelju! To vrijedi i za VIP ulaznice. Za one koji su kupili dvodnevnu ulaznicu za petak i subotu, moći će s njom ući na Ultru u subotu i nedjelju prenosi Slobodnadalmacija.hr

Partijanere najviše ljuti što su organizatori sinoć toliko čekali s puštanjem informacija u javnost pa su im na Facebooku odlučili reći što misle o tome.

"Kakva sramota. Nemate obraza ni reći ljudima da je otkazano", "Samo nam napokon dajte neku informaciju", "Hvala što ste nam javili! Kakvo sranje!", "Čekali smo satima na hladnoći da biste vi samo rekli ne", "Neću lagati, trenutno vas želim ubiti", "Nitko nam ništa govori, bilo bi vam bolje da kažete što nas čeka", "Prošlo je pet sati od posljednje informacije, budite profesionalni i recite nam što se događa", ljutito su poručili partijaneri organizatorima. (prenosi Index.hr)

Od jučer najavljenih izvođača danas će sigurno nastupiti Armin Van Buuren, Above & Beyond, Fedde Le Grand, a program počinje već u 13 sati prenosi HINA.
1:00 – 1:50 – Raiden
1:55 – 2:55 – Fedde Le Grand
3:00 – 4:00 – Above & Beyond
4:10 – 5:10 – Armin van Buuren
5:20 – 6:05 – Vicetone
6:10 – 6:55 – Matisse & Sadko

brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2