Skip to main content
  • 16.07.2016.

House i deep house festival i Švicarac u Kalypsu!

Party prijestolništvo jedne plaže bilo je tek daleki san kada se na vodenoj fronti prije 29 godina rodio Kalypso. 

 
Prethodna godina donijela je zaokret spram simbioze s okolnom prirodom kada je klub prošao dramatični facelifting ne bi li se novim naličjem bešavno uklopio u okolnu prirodu. Pa za sve koji su odlučili naredne dane slobode proplesati na kamenom oblutku usred Jadrana koji nazvaš Pag, Kalypso širi vrata za 4 dana plesa od 17. srpnja sat prije ponoći do 20. srpnja kada ispraćamo zoru u 6 ujutro, i poziva na Woodshock festival na kojem te čekaju deep house i house internacionalci kao francuski Klingade, Klaiforničanin Jauz, Australac Will Sparks i Portugalka Mari Ferrari. Za karte si slobodno navrati ovdje i spremi si svoju festivalku u džep.

 
24. dan mjeseca srpnja pak na binu staje DJ Antoine. S švicarskih koordinata uronjen u house iza alisa se skriva Antoine Konrad, stvaratelj golemog globalnog hita 2011. "Welcome to St. Tropez" i višestruko nagrađivanog singla „Ma Chérie“. Njegov put švicarskim pultevima započeo je u klubu “House Café” u Baselu davne 1995. Tri godine kasnije u zvučno je sletio i prvi album “DJ Antoine – The Pumpin House Mix”, a švicarske granice probija 2007. singlom "This Time" koji je odjeknuo svjetskim podijima. 

 
Tip koji si je spremio iznad kamina toliko nagrada da treba još pokoje ognjiše u kući ujedno je i jedan od najpristupačnijih velikana koji će rado sate nakon nastupa provesti družeći se, pričajući i fotkajući se s plesačima, pa tko zna, možda i okineš koju fotku u Kalypsu s Houswerks label bossom kada sunce ustane ponad horizonta. Za karte sklizni ovdje i sretne vam duge plesne ljetne noći dragi naši!
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2