Skip to main content
  • 4.04.2014.

Festival ljubavi i elektronike – Lovefest u Srbiji

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog ljeta bit će održan od 7. do 9. kolovoza u Vrnjačkoj Banji.

Piše: 


Osim nevjerovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najljepšem dijelu grada, pored Vrnjačkog jezera. Na novom prostoru u gradu bit će smešteno pet bina sa kojih će publika moći slušati različite muzičke žanrove – od house i techno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rock bendova.
{youtube}tttRfeDDJ3g{/youtube}

Na glavnoj muzičkoj bini nastupit će legende Detroit techna Jeff Mills, Kenny Larkin, kao i Robert Hood, kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obilježiti i nastup svjetske progressive house atrakcije Pryda-e, poznatijeg pod imenom Eric Prydz.
{youtube}yfqetfaf1yo{/youtube}

Na Heineken Lovefest dolaze i nizozemski deep house umjetnik Tom Trago, tech house dvojac Tiefschwarz, kao i britanski producent Mark Knight. Festival će zatvoriti James Zabiela, kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.
 
Na Energy Stage-u nastupit će predstavnici nu disco zvuka Adana Twins, Finnebassen i Doctor DRU. Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i DJ Makam i Levon Vincent, producent i vlasnik renomirane etikete Novel Sound. Publika će moći uživati u setovima mladih DJa i na Silent Stage-u, dok će svi posjetitelji festivala tijekom dana uz disko i ambijentalne zvukove moći se opustiti na već dobro poznatoj Chill Zoni.

Za razliku od prethodnih godina, Heineken Lovefest će ovog ljeta biti održan na većoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Prema riječima organizatora, novi festivalski prostor smješten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će primiti i do 15.000 posjetitelja po večeri.
 
U okviru festivalske zone bit će postavljen i kamp, a svi oni koji rezervirati svoje mesto u njemu, uskoro će moći popuniti prijavu na sajtu www.lovefest.rs.
Trenutna cijena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega su dostupne i VIP karte od 4.000 dinara. Poslije promotivnog razdoblja karte za festival koštat će 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cijena karte bit će 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promovira muziku, umjetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, te su tijekom sedam godina na festivalu nastupila neka od najpoznatijih imena iz svijeta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Carl Craig, Kevin Saunderson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie.
{youtube}4Zc5o5Sjatg{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2