Skip to main content
  • 12.04.2023.

Final Destination Festival se vraća s drugim izdanjem u lipnju na Lokvarskom jezeru

2022. je bila plodonosna godina za nove festivale, čak 14 novih je nastalo, među kojima i Final Destination Festival

Piše: 


Krajem prošlog ljeta, Lokvarsko jezero u srcu Gorskog kotara postalo je dom novog festivala elektroničke glazbe zvanog Final Destination. Kroz dva dana neprestane glazbe, festival je okupio 14 DJ-eva iz Hrvatske koji su stavljali naglasak na technu, tech-houseu i houseu.

Festivalsku postavu su predvodili headlineri DJ Jock i E-Base, a među njima su se našli i drugi perspektivni mladi DJ-evi poput Recepa, Myuza, Phonophobesa, Senkića i drugih.

Jedinstveni ambijent u prirodi uz Lokvarsko jezero, kvalitetan izbor izvođača, raznovrsni sadržaj za odmor i razonodu te kamp kod festivala su samo neki od razloga zašto su partijaneri odabrali odlazak u Gorski kotar kako bi uživali u taktovima elektroničke glazbe.

Prilike za užitak i zabavu na Lokvarskom jezeru biti će i ove godine, Final Destination festival se vraća 17. i 18. lipnja.

Organizatori ususret drugog izdanja festivala najavljuju: “Ove godine imamo nekoliko iznenađenja zbog kojih ćete sa sigurnošću odabrati ovaj festival kao finalnu destinaciju za party. Ovo je mladi festival koji tek kreće sa svojim idejama i ciljevima da se osjećate ugodno i dobro došlo te da sudjelujete u priči koja se neće ponoviti idućih 20 godina.”

Više informacija o nadolazećem izdanju, kao i o lineupu organizatori će otkriti na Facebook stranici festivala, a do tad provjerite kako je izgledalo debitantsko izdanje Final Destinationa.

Ulaznice su u pretprodaji kroz sustav Core Event.

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.