Skip to main content
  • 23.04.2016.

Further Future festival – budućnost je već ovdje

Budućnosti su ovdje da im se raduješ, da uzbuđeno osjetiš trnce kako se penju uz kralježnicu zbog novih mogućnosti i prilika.

 
Svako toliko u uvriježenom stanju stvari skalpel inovacije prereže "uvijek smo to tako radili" tkaninu. Vrijedni ljudi nakrive glavu, pogledaju iskosa i krenu iz nule graditi nešto novo i drugačije slijedeći svoj unutarnji metronom. I? Koliko daleko je Further Future? Bliže no što bi mislio. Barem što se vremenske linije tiče, u fizičkom prostoru trebao bi skoknuti do Nevade.

 
Živiš u doba kada je pravi kapital onaj mentalni i emocionalni pa se Further Future javlja kao fuzija glazbenog i life style događaja koji spaja tonove, umjetnost, ispirativne govornike, i duh istraživanja, divljenja, tehnologije i napretka.
 
Nije važno koja je tvoja konkretna šalica čaja, fascinira li te priroda, znanost, poduzetništvo, tehnologija, gastronomija, socijalna osviještenost ili iskrena povezanost među ljudima, jer Further Future donosi sasvim svježu paradigmu na globalne festivalske pozornice.
 
Prođeš Vegas i odereš dublje u pustinju Nevade i ovdje je. Moapa River indijanski rezervat dočekuje svoje patrone u podne 29 travnja, a u budućnost teleskopirani dani slobode nastavljaju se u pješčanim prostranstvima do nedjelje 1. svibnja. Wellnes, yoga u zalazak sunca, okrugli stolovi na kojima češ moći slušati o svemu od govornika iz iHeartMeda, Facebooka, The Neuroscience Imaging Centra, preko misaonih vođa koji će te podučiti o zacijeljenju, detoksifikaciji i mentalnoj i psihičkoj regeneraciji u prebrzom svijetu kojim ti modernitet lomi dušu, pa sve do ispresjecanja ovog rada na sebi zvucima elektroničkih velikana kao što su Nicolas Jaar, Four Tet (Official), Lee Burridge, Leftfield, Easy Star All Stars, Dixon, The Pharcyde, Daedelus, &ME, Derrick Carter, Dj Tennis, Kid Koala, Oneohtrix Point Never… Sve te ovo čeka pod pustinjskim suncem u suton travnja.

Za puni lineup i detaljni raspored ovogodišnjih sudionika i govornika klizni na glavni raspored baš ovdje, a futurističku sagu se osjeti slobodnim pratiti i na službenim stranicama. Uživaj u budućnosti u pješečanom srcu Nevade. Budućnost je samo tvoj sutrašnji danas koliko god daleko bio. Pobrini se da nas da u svoj sutra stigneš s boljim sobom no što si krenuo jučer.

 
Further Future službenjače: 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk