Skip to main content
  • 20.02.2024.

Glazbena odiseja Gates of Agartha se vraća u antički kamenolom Cave Romane

Premijerno izdanje festivala je zavrijedilo nagradu Ambasador u kategoriji “Najbolji novi regionalni festival”.

Piše: 

Gates of Agartha se vraća u Istru. Drugo izdanje nagrađivanog festivala će ponovno pretvoriti antički kamenolom Cave Romane u istarskom Vinkuranu u plesni podij. Festival se vraća od 7. do 9. lipnja s traženim elektroničkim imenima koja će naknadno biti otkrivena.

„Sretni smo da ćemo i ove godine uživati u najboljoj svjetskoj u Hrvatskoj produkciji kad je ovakav tip događanja u pitanju. Zajedno s partnerima iz Amerike radimo na line up-u koji će zasigurno razveseliti mnoge. Interes je već sada velik, tako da je ovo izvrsna poruka za početak ljetne sezone u Istri!“ izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.

Prošlogodišnje premijerno izdanje glazbene odiseje Gates of Agartha posjetilo je više od sedam tisuća ljudi. Spektakularna produkcija, kostimi i skulpture te bina, koja se izvrsno uklopila u ovaj povijesni istarski kamenolom, oduševili su posjetitelje iz cijelog svijeta.

Na pozornici širokoj 17 metara, a visokoj 32 metra koliki je i prirodni zid kamenoloma su nastupile elektroničke zvijezde poput Marca Carole, Josepha Capriatija, Dennisa Cruza, Damiana Lazarusa, Economista, Chrisa Stussyja te brojni domaći i regionalni izvođači.

Ovogodišnji Gates of Agartha održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin.

Predregistracije za ulaznice su otvorene na linku.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk