Skip to main content
  • 20.02.2024.

Shabby Kicks s Urban Jungleom preuzima Pogon Kulture i dovodi Filipa Motovunskog

Nagrađivani hrvatski drum ‘n’ bass DJ i producent se nakon više od 10 godina vraća u prostor bivše riječke Stereo Dvorane.

Piše: 

Naslovna foto

Maša Gojić

U subotu 24. veljače, Shabby Kicks Connection vraća d’n’b ritam u riječki Pogon Kulture gdje pripremaju Urban Jungle kojeg predvodi Filip Motovunski. Uz nagrađivanog hrvatskog DJ-a i producenta za pultom će se još naći i Nobru, Boogie, Madvillains i Raul B.

Filip Motovunski je višestruko nagrađivani DJ, producent i audio-inženjer. Na sceni je aktivan gotovo 20 godina, a svoje ime je izgradio kroz drum ‘n’ bass i hip-hop ritmove. Nastupao je na brojnim važnim bass festivalima, a njegovi produkcijski uradci su našli svoje mjesto na etiketama poput Ram Recordingsa, Subtitles Musica, Jungle Cakesa, a emitirani su na BBC Radio 1, Skank & Bass…

U Rijeku stiže gost iz Belišća – NOBRU, poznat po svojim teškim, mračnim i dubokim drum ‘n’ bassa. Postavu d’n’b divljanja u Pogonu Kulture zaključuju rezidenti Shabby Kicks ConnectionaBoogie, Madvillains i Raul B.

Upad do ponoći iznosi 6€, a iza ponoći 8€.

FB EVENT: URBAN JUNGLE w/ Filip Motovunski @ Pogon Kulture

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.