Skip to main content
  • illectricity
  • 3.11.2012.

Illectricity produžuje rok za Nucomerse

Sedmi po redu Nucomers natječaj trebao je zaključiti prijem novih prijava danas, ali zbog velikog interesa rok se produžuje.

Naslovna foto

illectricity

Illectricity ekipa javlja: „Primili smo već preko 40 prijava za ovogodišnji Nucomers natječaj, i stalno pristižu nove! Radi velikog interesa, produljujemo rok do ponedjeljka, 05.11. u ponoć!

Stoga ako već niste zgrabite priliku, jer će pobjednik ovogodišnjeg Nucomers Nighta imati će priliku nastupiti na Illectricity Main Nightu.

Ako DJ-ate ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglaskom na inovativnost, zanimljivost i kreativnost te još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ na većim partyjima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijem labelu (za producente). Pošaljite svoje materijale na nucomers@illectricity.com. Šaljite linkove na vašu glazbu, podatke kao što su – bio, ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ/live act).

illectricity
Detaljan raspored ovogodišnjeg Illectricity festivala koji se održava od 23. studenog do 1. prosinca u Zagrebu možete provjeriti ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2