Skip to main content
  • red summer party stozice
  • 3.11.2012.

Najveće trance zvijezde nastupaju u Sloveniji

Organizacija Red party i Black Pony u Ljubljani, u Areni Stožice dosad je ugostila DJ zvijezde poput Guette, Solveiga, Tiësta i Calvin Harrisa. Za ovaj Božić opet spremaju nešto posebno.

Naslovna foto

red summer party stozice

Red X-mas Party, najveći party u Sloveniji ove će godine u subotu 15. prosinca ugostiti glavnu zvijezdu Armin van Buurena uz kojeg će nastupiti Ferry Corsten, Dimitri Vegas, Like Mike, Ele7en i Mc Mitch Crown. To će biti drugi najveći božićni party u Red Party formatu.
{youtube}Zwfe74M7IJI{/youtube}

Uz najavljene zvijezde dodatni show upotpuniti će vrhunski akrobatski plesači i plesačice, koji su ovo ljeto bili i na turneji francuskog DJ- a Boba Sinclara. Akrobati na špagi, plesačice u velikim čašama, ekstravagantna kostimografija i scenografija u karakteristčnoj crvenoj boji.
{youtube}I0ICjJO3SOU{/youtube}

Ulaz na party dozvoljen je osobama starijim od 16 godina. Osobama mlađim od 16 godina zabranjen je ulaz bez roditelja ili zakonskog skrbnika. Osobe mlađe od 16 godina, između 24.00 te 05.00 sati se zabranjuje zadržavanje bez roditelja ili zakonskog skrbnika na priredbi di se toče alkoholna pića. (Zakon o javnom redu i miru, 21. člen, UL RS 70/2006)

Cijene ulaznica su:
PARTER: 25,50 €
ZELENI RING: 22,50 €
VIPony paket: 76,50 €

Nakon 5.11. cijena ulaznica se povećava. Provjerite kako se ekipa zabavila na posljednjem Red Summer partiju s Tiestom i Calvin Harrisom u lipnju ove godine.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk