Skip to main content
  • 8.04.2018.

Invazija elektroničkih zvijezda na banjalučki Fresh Wave Festival

Poznati su izvođači koji će nastupiti na sedmom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, koji će se ovog ljeta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel 9. 10. i 11. kolovoza.

Piše: 


Autentična tvrđava Kastel koja je u srcu Banjaluke još od srednjeg vijeka ovog će ljeta doživjeti invaziju ljubitelja elektroničke glazbe i najpoželjnijih izvođača svjetske scene i to u posebnom, izvanzemaljskom ruhu. U svom sedmom izdanju Fresh Wave Festival će se po prvi put predstaviti temom festivala uz slogan "Embrace The Space", odnosno ''prigrlite svemir'', uz sve elemente popratne produkcije, koji aludiraju na sve one detalje koji su dio opće kulture, a podsjećaju na svemir i eventualni život izvan planete Zemlje.

Glavni "vanzemaljci" na predstojećem izdanju festivala su internacionalne DJ superzvijezde Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem, te regionalna imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić i mnogi drugi.

Prvi val izvođača najavljuje poplavu dobrog zvuka, koja će, uz karnevalsku atmosferu izvanzemaljske teme festivala, publici na tvrđavi Kastel predstaviti potpuno novu dimenziju zabave u gradu na Vrbasu. U susret invaziji Nektar Fresh Wave Festival vam predstavlja promotivne događaje koji se realiziraju u partnerskim odnosima sa Banjalučkom pivarom, drugim sponzorima i Turističkom organizacijiom Banja Luke, ali i organizatorima Banjalučkog polumaratona u okviru kojeg će se organizirati After party 12. svibnja na tvrđavi Kastel.

Sprema se i novo izdanje Fresh Wave Piknika, koji će se i ove godine održati u jedinstvenom ambijentu banjalučkog Banj brda u subotu 23. lipnja. Pojedinosti o ovom i drugim promotivnim događajima bit će poznati uskoro, kao i svi detalji  u vezi sa festivalskim ulaznicama, koje će uskoro biti u prodaji.

Invazija počinje ovog ljeta!
{youtube}14qw0Zvk-zM{/youtube}

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2