Skip to main content
  • 29.04.2014.

Jamiroquai na morskoj verziji Exit festivala

Jedno od najvećih glazbenih imena današnjice, razigrani Jamiroquai, na čelu s ekstravagantnim pjevačem Jay Kayom, bit će glavne zvijezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. srpnja održati na jednoj od najljepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Piše: 


Nakon više od dvadeset godina uspješne karijere, 25 milijuna prodanih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih  koncerata u povijesti EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posjetitelje Sea Dance festivala na funky morski ples!
{youtube}hY13-p1FQk0{/youtube}
 
 
EXIT AVANTURA / SEA DANCE FESTIVAL 15. – 17. SRPNJA, PLAŽA JAZ
Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavit će savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXIT-a, otpočinje 11. lipnja na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mjestu 10. – 13. srpnja na EXIT festivalu, nakon čega se ljetna žurka seli na Jadransku obalu.
 
Glavna pozornica Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstavit će publici tri omiljene pozornice s EXIT-a. U srijedu, 16. srpnja, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj pozornici predstavit će se poznati EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizira s najznačajnijom platformom za promociju bass glazbe na svijetu, poznatim UKF-om. Pored bass velikana, u srijedu će na glavnoj pozornici gostovati i predstavnici EXIT-ovoj publici omiljene Fusion pozornice (druge najveće live pozornice na festivalu).
 
Napokon, u četvrtak, 17. srpnja, zvijezde glavne pozornice SEA DANCE festivala bit će gladijatori s poznate EXIT-ove Dance Arene, jednog od najboljih plesnih podija na svijetu i mjesta susreta elektronskih titana. Energija Dance Arene, zajedno s elektricitetom nabijenim morskim zrakom dovest će do eksplozije tisuću sunca posljednjeg dana Sea Dance festivala!
 
U tri dana glavna pozornica SDF predstavit će tri pozornice s EXIT-a, međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još tri pozornice na SEA DANCE festivalu. Morskom izdanju EXIT-a pridružuju se još i Reggae Stage, spiritualna duša EXIT festivala, Latino Stage, rezerviran za egzotične plesove, ali i Silent Disco, najbolja festivalska zabava, čaganje sa slušalicama na dvije frekvencije do zore!
 
Kamp Sea Dance festivala, smješten uz samu obalu mora, bit će organiziran u zoni festivala, između Glavne pozornice i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. srpnja te će svim posjetiteljima pružiti nezaboravne ljetne noći pod vedrim nebom, s tisućama mladih ljudi iz cijelog svijeta!
 
U prodaji su ulaznice za Exit avanturu s pretprodajnom cijenom od 525 kn. Ulaznica podrazumijeva četvorodnevnu ulaznicu za Exit festival 2014 i trodnevnu ulaznicu za Sea Dance festival 2014. Na 5 kupljenih ulaznica za Exit avanturu dobivate 1 besplatnu, kao i ulaznice za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! U prodaji je i trinaestodnevni Exit avantura paket – 1410 kn.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk