Skip to main content
  • 15.07.2022.

Jedan od vodećih Live techno umjetnika Saytek na Moondance festivalu

Bliži nam se novo izdanje Moondance festivala u zidinama srednjovjekovne kule Kamerlengo

Piše: 


Ovoga ljeta festival se održava od 29. do 31. srpnja, a osim dvodnevnog partijanja u samoj utvrdi možete uživati u čarima boat partija, edukativnim radionicama i afterima.

Headlineri ovogodišnjeg izdanja su Mr.C, Oliver Deutschmann, Jamaica Suk, Insolate, DJ Jock, Saytek Live itd, o kojem možete saznati više u nastavku.

Moondance festival je "Berlin na moru"

Endorfin Klubske scene osigurao je ograničeni broj weekend ulaznica sa 20% popusta za najvjernije fanove. Dovoljno je da upišeš promotivni kod endorfin20 na Entrio i ostvaruješ značajnu uštedu za partijanje u Trogiru.

Kompletan program Moondance festivala

Saytek na Moondance nastupa uživo. Pravim imenom Joseph Keevill je trenutno jedan od najuzbudljivijih i najzanimljivijih britanskih live izvođača. Još od 2013. i nominacije za najboljeg britanskog live izvođača  Saytek je svojim inovativnim pristupom i improvizacijama kako u svojoj produkciji tako i u live nastupima izronio iz dubina undergrounda i prometnuo se u jednog od vodećih live techno artista.

Njegove sirove house, techno i acid  snimke s nastupa našle su put do setova mnogih renomiranih dja. Sve to mu je omogućilo nastupe u nekim od najznačajnih klubova i festivala širom svijeta (Tresor, Watergate, Sisyphos, Suicide Circus, Awakenings, Creamfields, Resistance, Shoom,Printworks). Jedan je od nekoliko artista pozvanih od začetnika Love Paradea Dr. Mottea za sudjelovanje u projektu Rave The Planet kojim se od Unesco-a zahtjeva da berlinsku techno scenu proglasi nematerijalnom kulturnom baštinom koja doprinosi razvoju društva i civilizacije u cjelini. Veselimo se njegovom nastupu u zidinama Kule Kamerlengo.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2