Skip to main content
  • 24.03.2015.

Jeremy Olander na Kalemegdan Summer Festivalu

Kalemegdan Summer Festival, uz podršku Heinekena, najavljuje velikog nasljednika Eric Prydza i Deadmau5a, talentiranog Jeremy Olandera.

Piše: 


Olander će uz legendarnog Sharama iz Deep Disha, nastupati na Happy Lifeu, 06. lipnja, što je prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Jeremy Olander, postigao je ono što za mnoge ostane samo san, a to je nastup na mjestu, kakvo je Madison Square Garden u New Yorku, gdje je uspio postati jedan od nekolicine kojima je pružena prilika da stane na epsku binu, rame uz rame sa Eric Prydz-om, i napravi potpuni spektakl.
{youtube}V305hXvIEso{/youtube}

Famozni Above & Beyond u svojoj radio emisiji „Group Therapy“ navode da je Jeremy Olander veliki nasljednik čuvenog Erica Prydza i Deadmau5a, dok ga sami fanovi obično opisuju kao „spasitelja istinskog i pravog progressive zvuka“. I dok Prydz i Deadmau5 slove za najbolje producente progressive, tech-house muzike, za Jeremy Olander-a se sa sigurnošću može reći da je najbolji DJ tog muzičkog žanra, uzimajući u obzir da posjeduje energiju kojom je u stanju očarati kako intimniju klubsku publiku, tako i publiku velikih festivala.
{youtube}nsKLDhiFo6M{/youtube}

Njegov stil predstavlja suptilan spoj deep-a, emocijama nabijenog progressiv-a i ritmičnog techno zvuka, a njegov talenat prepoznali su mnogu muzičari, među kojima i Tiësto, Above & Beyond, Steve Angello, zatim Avicii, Axwell , pa sve do Eric Prydz, John Digweed, Henry Saiz, Carl Cox, Nicole Moudaber.

Zbog velike pažnje koju u Srbiji izazivaju imena poput Eric Prydz-a i Deadmau5-a, kao i zbog činjenice da muzički žanr koji oni predstavljaju ima ogroman broj poklonika, odlučili smo da uz podršku Heinekena, upravo jednog predstavnika tog zvuka dovedemo na Kalemegdan Summer Festival, i ne sumnjamo da će reakcije na Jeremy Olander-a biti fantastične“, poručuju iz organizacije festivala.

Karte za Happy Life, 06. lipnja koji predstavlja prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, koji je podržan od strane Heinekena, mogu se naći po cijeni od samo 700 RSD. Pored Happy Life-a, Kalemegdan Summer Festival čine još dva velika događaja – Serbia Wonderland, 2. i 3. srpnja sa Paul Van Dyk-om, Dannic-om, Marlo-om i Orjan Nilsen-om i Tropical Inn, 28. kolovoza za koji je najavljen svetski poznati DJ dvojac.
{youtube}BJhUxxO5Ak8{/youtube}

Posjetitelji koji žele cijelo ljeto provesti na Kalemegdanu, mogu sebi da osigurati i paket karata za sva tri velika događaja, po cijeni od samo 2 500 RSD. Pojedinačne ulaznice, kao i paketi karata, mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar jevremova 49.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2