Skip to main content
  • alt
  • 24.03.2015.

Active Line Six u Beogradu i Zadru

Active Line Six igrač je na sceni s misijom. Njegova misija nije samo glazbeno-produkcijska već ga neumoljivo vuku i nove tehnološke mogućnosti.

 
Uz to što je Scenin prijatelj, gdje se za sve tehnikalije za pulteve, mixete i sučelja čuje “pitaj Krešu”, Active line Six ujedno je imao i jedan od najranijih stareva u Lijepoj Našoj.
 
Rijetko naletiš na klinca kojemu je s 16 već potpuno jasno kako će ići njegov put i umjesto da dangubi po parkićima i igralištima goleme količine energije usmjerio je u bježanje iz kuće na partije. Važnije je bilo naučiti nešto od onih koji znaju više od tradicionalnog hodoćašća šankovima, zbog kojih biste inače očekivali od šesnaestogodišnjaka da zbriše iz kuće.

alt

 
S 17 postaje najmlađi rezident kultnog Kulušića i vrti najsočniji techno s vinilki. Svega ovog ne bi bilo da se njegova sudbina nije igrom slučaja ispreplela s onom Kikija i Frajmana u Aquariusu na “Sabotage” klupskim večerima.
 
Među osobno drage utjecaje, koji su više ili manje oblikovali njegov zvuk ili usmjeravali flaneriranje podrumima u tavaima u potrazi za najboljim vinilom, uvrštava one kao Kraftwerk, Underworld, Shamen , Derrick May, Carl Craig, Laurent Garnier, Sven Vaeth, Kevin Saunderson, Deep Dish
 
Izdanja našeg virtuoza s 20 godina iskustva možete uhvatiti na labelima Sci+Tec, Funk ‘n’ Deep, Consumed, Soulmate, Family Grooves, Audiometric, Sonique Mannheim…

alt

 
Dva vikenda za redom, dvije države i jednako toliko fantastičnih partyja. To je ono što se nalazi na kalendaru Active Line Sixa u bliskoj budućnosti. Tako ćete u subotu, 28. ožujka moći skoknuti malo preko granice i biti usisani u beogradski The Tube gdje se odvija fantastična Jugoteka
 
Glazba je ovdje da spaja i upravo to će učiniti rasipanim komadićima koji su do prije nekoliko desetljeća djelovali kao jedno pod imenom Jugoslavija. Pa će se iza puta skupiti šaroliko društvo granica naslonjenih jedne na druge: Kristijan Petrovski ( Makedonija ), Vuk Smiljanic ( Srbija ), Fedja Knajdl ( Bosna & Hercegovina ), Tino Dobric (Hrvatska ), Soft 85 ( Crna Gora ), Active Line Six ( Hrvatska ).
 
Nakon malo reminiscencije i nostalgije za dobrim starim vremenima sijedi doba da se slave zečeki, jajčeka, novi život, plodnost i kraj odricanja i toga da se pravimo da smo bolje osobe. U zadarski Q bar na Easter Party With Active Line Six upadaju još i rezidenti Electronic Music Night projekta vlasnik Decoded i Decoded Mini Recordsa Edy C i Butters. 

alt

 
Stoga odaberi si vikend, ili možda oba, i uživaj u novim plesnim lutanjima zadnjim setom koji možeš downloadati sasvim free na narančastom oblaku.
 
sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.