Skip to main content
  • 23.05.2023.

Komiža dobiva novi festival, na plažu kamenice stiže Pachakutiq festival

Na plaži lociranoj svega 15 minuta od centra Komiže smjestiti će se novi festival

Piše: 

 

Plaža Kamenica u Komiži na otoku Visu domaćin je novog Pachakutiq festivala koji se održava od 31. kolovoza do 3. rujna. Kroz četiri dana nastupit će više od 30 DJ-eva na novom Pachakutiq festivalu koji osim bogate elektroničke lepeze koja ide od afričkih ritmova, preko bogatih house žanrova sve do techna i eksperimentalnih zvukova, donosi i umjetničku stranu.

Svaka festivalska večer donosi po jednog headlinera, tako da prvu večer predvodi DJ Jock, a prate ga Neroa, Gretsenia 11:11, Mario Daic, Looka, Zookey, Beko i Stravaganza. Glavna gošća druge večeri je Fernanda Pistelli, a uz nju sviraju Sam Sparacio, Tiago Dima, Anvetta, Tori Seagel, Antica i Deeliver.

Treći headliner festivala, za treću večer je Tobi Neumann koji će podijeliti pult s Chris De Perrijem, Cristianom Pranto, Blue&Smallz, Whitnyjem, Occkom te Einfakinnom koji će odraditi b2b set sa Stephanie Prekali. Finalnu večer predvodi Terry Francis, a festivalsku postavu zaključuju Kobali b2b Chuba Chups, Matgroove, Beepolar, Yoshko, Mr Bizz, Colin Gee, Chuby i W.Wida.

Zaštitni znak festivala je gorila “Pachakutiq” koja je savršena inspiracija i simbol nezaustavljive snage rođene iz ljubavi, umjetnosti i glazbe koja se spaja na jedno mjesto kako bi se rodilo nešto posebno. Autorica skulpture gorile koja će dočekati partijanere na plaži Kamenica je Marina Stoponja.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio. Kupnjom ulaznica se podržava International Gorilla Conservation program jer će festival donirati 10% zarade od prodanih ulaznica.

FB EVENT: Pachakutiq Festival

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2