Skip to main content
  • 23.05.2023.

Organic Sunset u srcu Istre na kaštelu Petrapilosa

Nedaleko od Buzeta, među brežuljcima, smješten je impozantan kaštel

Piše: 


U subotu 3. lipnja, srednjovjekovni kaštel Petrapilosa smješten svega 6 kilometara zapadno od Buzeta postaje plesni podij za party uz zalazak sunca. Terra Divina events organizira Organic Sunset na kojem gostuje Toni Ter Wonder kao glavni gost te Juha kao podrška.

Toni Ter Wonder je hrvatski DJ i producent sa adresom na španjolskoj Ibizi. Na sceni je aktivan gotovo 20 godina, nastupao je na brojnim eminentnim događajima i festivalima uz svjetski poznate izvođače.

Dobar dio svoje karijere je vrtio isključivo disco, funk i klasični house zvuk dok se nije preselio na Ibizu i pronašao u organskom, progresivnom, afro, tech zvuku što ga je potaknulo na promjenu stila. Za ovu godinu ima brojna izdanja u najavi, koja će predstaviti publici na kaštelu Petrapilosa.

Uz Toni Ter Wondera, na Organic Sunsetu na kaštelu Petrapilosa nastupa i zagrebački DJ Juha. Zagrebački DJ kroz svoju glazbu spaja eterične meditativne zvukove s organskim ritmovima i umirujućim frekvencijama.

Partijanere očekuje sedam sati glazbene poslastice usred prirode, a organizatori poručuju posjetiteljima da dođu što ranije podno tvrđave kako bi na vrijeme ušli u kaštel jer do ulaza vozi besplatni minibus. Ostvarena je i vrijedna suradnja sa Ibiza Live Radio koji se uključio u projekt, te će prenositi audio preko interneta.

Broj ulaznica je ograničen, a ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: ORGANIC SUNSET w/ TONI TER WONDER | kaštel PETRAPILOSA

sonus 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.