Skip to main content
  • astralis team
  • 4.07.2012.

Korkyralis festival na Korčuli

Grad Korčula od ove godine ima novi ljetni festival elektronskih zvukova koji će se odvijati cijelo ljeto u novootvorenom klubu Boogie Jungle.

Naslovna foto

Damir Ludvig i Go Cut

Program je otvoren gostovanjem Monoteza iz Berlina, a sljedeći vikend je rezerviran za  predstavnike Voi’sa festivala na Braču, koji 13., 14. i 15. srpnja održavaju svoj promo party na Korčuli. Nastupaju DJ Venom, Eddy Ramich & Duda Dudes, Bocca Sofistfunk & Kid Va.

Korkyralis će ovo ljeto ugostiti i druge poznate dj i glazbene zvijezde, poput legendarnih osnivača Astralisa: Damira Ludviga i Gorana Go Cut-a Vlajića. 28. srpnja u klubu Boogie Jungle nastupit će i Gilbert Martini iz Njemačke koji je nedavno održao predavanje na zagrebačkoj DJ Akademiji, a uzdanici zagrebačke DJ Akademije i Jay C također nastupaju dan nakon 29. srpnja.

{youtube}aoqSHxAHazQ{/youtube}

Korkyralis festival ujedno će biti i mjesto posljednjeg nastupa poznatog španjolskog DJ-a Jerryja Ropera, uz pratnju njegove supruge hrvatskog porijekla – Anite Kolovrat Narayani. Za sad 10.kolovoza posljednji su najavljeni Tribal Jam Orchestra.

Više o Korkyralis ljetnom festivalu možete saznati na njihovoj službenoj stranici.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2