Skip to main content
  • lost theory
  • 4.07.2012.

Osvojite nagrade Lost Theory festivala

Drugo izdanje glazbeno-umjetničkog festivala Lost Theory održat će se od 15. do 20. kolovoza te ugostiti preko 100 izvođača.

Naslovna foto

Lost Theory Festival

Osim toga Deringaj (Gračac), 60 km od Zadra i definitivno su odlična stanica prije kraja godišnjih odmora i vraćanja u radne i realne obveze. Za one koji još uvijek ne budu spremni za povratak u realnost Lost Theory je pripremio tri stagea; Psy, Crossover, Chill forest spreko 100 izvođača psytrance, acid, goatrance i dubstep orijentacije među kojima je i jedan od najboljih goa i psytrance izvođača, Hallucinogen te Cosmosis, Furious/Crazy Astronaut Live, Derango ft. Purosurpo, Hallucinogenic Horses i mnogi drugi.

Osim glazbe posjetitelji mogu uživati u dodatnim sadržajima kao što su kino na otvorenom, Healing area, Growing village te sudjelovati u predavanjima, radionicama, projekcijama, ili pak u osiguranom kampu.

{youtube}QZBhMQAeYrU{/youtube}

Provjerite dosad objavljene izvođače ovdje, a cijena ulaznice je u ovom posljednjem mjesecu sve do 1. kolovoza 90 eura. Nakon toga se penje na 100 eura.

Lost Theory je odlučio nagraditi svoje fanove ukoliko u komentaru na članak napišete jednostavan razlog zbog kojeg želite biti dio ovog festivala? Sretniku koji skupi najviše lajkova poklanjamo festivalsku vikend ulaznicu, dok će oni nešto manje sretniji osvojiti majicu i CD Lost Theory Recordsa. Dobitnike objavljujemo 1. kolovoza.

Pretprodaja ulaznica:
ZAGREB; Dirty Old shop, Tratinska 22
RIJEKA; Bio Giardin, Krešimirova 26a
ČAKOVEC; Cvjećara Tamara, Park R. Kropeka 1
Ili on-line https://www.losttheoryfestival.com/tickets/

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk