Skip to main content
  • alt
  • 23.07.2015.

Korkyralis na Korčuli od 2. kolovoza

Dva tjedna glazbenog raja ti uopće ne zvuči loše? Tada je vrijeme da se počneš pakirati za Korčulu.

 
Na divnoj dalmatinskoj lokaciji okupanoj Suncem 2. kolovoza započinje jedan od najdužih festivalskih maratonaca. Dva tjedna elektronike lijat će sve do 13. kolovoza. Tu ćeš uz pozadinu najboljih beatova moći uživati u gastronomskim visinama, zujati na jahti ili pak odmoriti kraj neke peke.
 
Boogie Jungle s Korčule uhvatio je pod ruku berlinsku Wilde agenciju i stvorio jedan All Inclusive dugometražni raj za sve one koji od ljetovanja traže više.

alt

 
Za vas su ovdje i Marek Hemmann i Mathias Kaden. Nijemac Marek na Korčulu donosi house protkan groovy ritmovima i minimal technom. Gospodin s iznimnim glazbenim senzibilitetom, koji ne voli kamere i centar pažnje ipak se glazbeno pretvara u onoga koji riskira i ne boji se zateći se u neistraženim vodama. Ogoljeni beatovi koji jasno vode na iskone u kojima duboki bass susreće efemerne vokalne fragmante ili u strogi i čisti minimal techno obećavaju najljepši ljetni soundtrack.

alt

 
Mathias je pak još jedan iz ne tako daleke nam Njemačke koji je prvu miksetu dobio s 14 godina. Ambiciozan i svjež slijedi house u 90-e kako bi stvarao nove glazbene strukture. Faceta koju posebno voli istražiti su udaraljke, pa ćete u setovima zateći i naznake afričkih ili južno-američkih udaraljki. Jedan je od potpornih stupova Freshblood projekta kao i Klanglauf evenata. No Mathias i Marek su su ukrstili svoje zvuke više no jednom. Zajedno su stvorili 4 EP-ja na labelu Freude am Tanzen, pa će tako Korčula još jednom poslužiti kao platforma na kojoj će se dva dobra stara prijatelja moći temeljito zabaviti radeći ono što vole.

alt

 
Mathiasa možete uhvatiti u nedjelju, 2. kolovoza u Bughouse Dinner, a Mareka u srijedu, 6. kolovoza na After Beach partyju, dok će zajedno zasvirati na Heydayju 5. kolovoza.
 
Skokni na službene stranice i saznaj sve detalje koji su ti potrebni! Uživaj nam na Korčuli!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk