Skip to main content
  • alt
  • 23.07.2015.

Play One u suradnji sa Simply Redom

Darko Juranović D’Knock & DJ Fresh Jay ujedinjeni su pod zajedničkim nazivom koji priziva dobru energiju i odličan provod, Play One.

 
Godinama već se parkiraju iza pultova najboljih klubova sa samo jednom misijom, a to je da plešeš. No ovoga puta pridružuje im se i dugogodišnji suradnik producent Zvonimir Dusper, s kojim su ostvarili jedan od onih uspjeha koje pamtiš zauvijek. 
 
Svijetla točka u karijeri upravo je zapalila svoju jezgru  suradnjom s jednom od najvećih i najpoznatijih svjetskih grupa “Simply Red”. Dečki su uzeli i majstorski preradili jednu traku s novog albuma koja proganja sjećanjem na prošle poljupce” The Ghost of Love”.

alt

 
Simpy Red nije samo jedan od najpoznatijih svjetskih sastava već ujedno i jedan od najdugovječnijih. Šanse su da ekipa Simply Reda svira duže no što si ti, dragi naš čitatelju, na planetu. Ova godina obilježava 30 godina od objave prvog albuma “Picture Book”. Toliko desetljeća kasnije, s 50 milijuna prodanih albuma i hitovima koji su sjedili na vrhovima svjetskih top ljestvica, ovo je ujedno i godina izlaska novog ostvarenja albuma “Big Love” koji je nastao pod budim, na produkciju naštimanim, okom britanskog producenta i dobitnika Grammyja Andyja Wrighta.

alt

 
Upravo Andy je poslužio kao karika koja je povezala Play One i Zvonimira Duspera s Simply Redom. Poziv na remix singla u Play One-ov zvučni svemir stigao je 24. travnja, mjesec dana prije izlaska novog albuma i deki su stvar odradili oštro, precizno i brzo. Slušajući obradu Andy i ekipa iz benda su oduševljeno ustvrdili kako je “to baš to”.
 
Originalna verzija singla “The Ghost of Love” premjerno je emitirana 8. srpnja u eteru BBC Radija 2, a ovih dana se očekuje i njegovo svjetsko izdanje, na kojem će se naći i Play Oneov remix. Čestitamo momcima i želimo još puno poslovnih uspjeha!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2